fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Beige vibes only outfit

Beige vibes only outfit

Ja, het is weer tijd voor een beige outfit. Een echte beige vibes only outfit, precies zoals je van mij bent gewend. Ik draag de laatste tijd misschien iets minder beige maar ik ben er nog steeds heel erg dol op. Tijdens de zwangerschap is het soms even zoeken naar een mooie maar vooral ook comfortabele outfit. In deze outfit voel ik me in ieder geval helemaal Lindsey! Tijd om hem aan jullie te laten zijn. Let’s go! 

Co-ord set van Je m’appelle

Voor mij is Je m’apelle een nieuw merk. Via Instagram kreeg ik de vraag of het mij leuk leek om een co-ord set van Je m’apelle te ontvangen. Na het speuren in de webshop vond ik dus deze prachtige beige co-ord set en een aantal dagen later ontving ik hem thuis. Bij Je m’appelle staat comfort en elegantie hoog in het vaandel. En, er staat iedere week een nieuwe collectie in de online boutique. Hoe tof?

Deze set is geen zwangerschapskleding. Het is dus normale kleding waarbij ik ervoor heb gekozen om de flared broek in een maatje groter te bestellen. Om precies te zijn is dit de Pant Flare Brooklyn Knitted. Het is een flared met twee zakken aan de voorzijde en twee zakken aan de achterkant. De stof is dik en elastisch en is hierdoor heel comfortabel en lekker warm. Perfect voor deze tijd van het jaar. En zie je die lengte? Ik ben 1.78m en wordt hier echt heel blij van! 

Deze broek combineert natuurlijk top met bruin en beige maar ze hebben ook een hele leuke bijpassende top. Ik heb er voor gekozen om er echt een co-ord set van te maken want, zoals jullie weten, ben ik daar dol op. Deze top heeft een hoge kraag met een uitsnede bij het decolleté. Hij heeft lange mouwen en is gemaakt van dezelfde fijne stof als de broek. Doordat hij lekker stretchy is past hij nog perfect met mijn preggo belly!

Ik style deze co-ord set van Je m’apelle met een lang, beige gilet van Vila. Dit gilet is echt een musthave in iedere kast, als je het mij vraagt. Het is namelijk echt een extra upgrade aan je outfit en hij maakt iedere look net wat meer gekleed en minder basic. Om de look helemaal af te maken draag ik mijn favoriete beige cowboyboots van Bronx via Omoda.

Wat vind jij van mijn Beige vibes only outfit? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: