fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Jurk van Aaiko Amsterdam

Jurk van Aaiko Amsterdam

Oeh ken je het merk Aaiko Amsterdam al? Ik heb het merk ontdekt door de box die ik ontving van Maison365. Hierin zat een jurk van Aaiko Amsterdam waar ik direct verliefd op werd. Inmiddels heb ik de jurk al geregeld gedragen en is hij meegeweest op vakantie naar zowel Frankrijk als Spanje. Geloof me, dat zegt genoeg. Ik bedacht me echter dat ik hem nog niet had laten zien op mijn blog en daar is het in dit artikel hoog tijd voor. Off we go! 

Aaiko Amsterdam dress

Zoals de naam al doet vermoeden is Aaiko een Nederlands label dat gevestigd is in Amsterdam. Het merk is in 2005 opgericht door Pauline Brakenhoff vanuit de ambitie om creativiteit uniek te combineren met commerciële ontwerpen. Aaiko is er voor de moderne powervrouw.

De jurk van Aaiko Amsterdam ontving ik dus via een persoonlijke stylebox waarvan ik een aantal items mocht houden. Eén ding wist ik zeker, deze Aaiko jurk ging absoluut niet meer terug. Zodra ik de stof, het model en de kleur zag was het liefde op het eerste gezicht.

Jurk van Aaiko Amsterdam

Deze jurk heet de ‘Ismay jurk’. Het is een paars/roze overhemdjurk die sluit met knoopjes, een ceintuur in de taille heeft en elegante, pofmouwen. De stof is bewerkt met een goudkleurige print in een embroidered dessin. De jurk is gemaakt van 100% katoen en heeft een onderjurkje. Op de foto zie je dat ik hem combineer met mijn gouden sandaaltjes van Hey Marly. Maar deze jurk kun je natuurlijk ook perfect combineren met een prachtige, gouden hak of juist een sneakertje om hem extra casual te maken. Je zou eventueel natuurlijk ook de ceintuur in de taille kunnen weglaten en de jurk los laten hangen voor een nog meer casual lookje.

Je koopt deze Ismay jurk van Aaiko Amsterdam voor € 119,95 bij o.a. Omoda

Ik ben benieuwd, wat vind jij van deze Aaiko dress?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: