fbpx
55   104
228   241
90   256
61   130
15   203

Beachwear van Stronger

Beachwear van Stronger

Vorige week postte ik een foto op mijn Instagram account waarop ik aan het genieten ben van een beachday in Frejus. Een heerlijke zomerse dag aan de Franse kust. Ik kreeg onwijs toffe reacties op deze Instagrampost maar ook veel opmerkingen van volgers die de sportkleding van Stronger wel kende maar niet wisten dat er ook beachwear van Stronger is. Daarover vertel ik je meer in dit artikel. Let’s go! 

Stronger beachwear

Stronger zegt: zonnige fietstochtjes, spontane zwempartijen en heerlijke uitstapjes. Kom in de vakantiemood met onze nieuwe strandcollectie, speciaal ontworpen voor een actieve zomer.

Stronger staat natuurlijk bekend om hun activewear. Zij hebben een onwijs breed assortiment aan sportleggings, sportbh’s en alles voor de perfecte sportoutfit. Ik ben sowieso dol op het merk en heb er inmiddels heel wat van in mijn kledingkast. Naast activewear hebben ze ook heerlijke loungewear en dus ook prachtige swimwear.

Op de foto draag ik een badpak, oftewel het Hanalei Swimsuit. Dit is een badpak gemaakt van gerecycleerd polyamide wat een rekbare en sneldrogende stof is. De pasvorm is slank en comfortabel maar door de hoge uitsnede absoluut heel flatteus. Ik vind de print van het badpak echt onwijs leuk maar mocht je het iets te kleurrijk vinden dan is het badpak ook verkrijgbaar in het zwart. Ik draag hem in maat S maar de maatvoering gaat van XXS tot XXL.

Draag jij liever bikini’s dan badpakken? Stronger got you! Naast badpakken hebben ze namelijk ook prachtige bikini’s in verschillende prints, kleuren en pasvormen. Echt absoluut de moeite waard om te checken!

Je koopt dit badpak voor €69,- bij Stronger. Mijn kortingscode (lindsey20) geeft op het badpak een korting van €13,80 wat het totaalbedrag €55,20 maakt in plaats van €69,- Dat is mooi meegenomen toch?

Uiteraard heb ik een hele fijne Stronger kortingscode voor jullie. Met de code lindsey20 krijg je 20% korting bij Stronger.

Heb jij items van Stronger in je stash?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: