fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Rockerz White Noise Machine

Inmiddels ben ik in week 22 van mijn zwangerschap. De baby is volgens de ene app zo groot als een koolraap en volgens de andere app zo groot als een zoete aardappel. Hij groeit dus bijna letterlijk als kool! Natuurlijk zijn we druk bezig met de verhuizing en het aanschaffen van de gehele babyuitzet. Hierin heb ik o.a. een white noise machine aangeschaft voor in de babykamer. De Rockerz White Noise Machine om precies te zijn. Ben jij nog op zoek naar een white noise machine voor baby’s? In dit artikel vertel ik je alles over deze machine van Rockerz.

White Noise Machine voor baby’s

Wat is een white noise machine?

Je vraagt je misschien af, wat is een white noise machine? White Noise Machines staan ook wel bekend als witte ruis apparaten of witte ruis machine. Het is een apparaat dat wordt ingezet als slaaphulp voor baby’s. Het is eigenlijk gewoon een geluidsbox dat een geluid produceert waarvan de luisteraar kalmeert. Er zijn verschillende geluiden zoals wind die door de bomen waait, kabbelend water of juist golven op het strand. Daarnaast zijn er ook bosgeluiden en baarmoedergeluiden te luisteren.

Voor een baby is de baarmoeder één grote ‘white noise’. De baby hoort ruisende geluiden zoals een hartslag en bloedstroom. Van binnenuit zijn deze geluiden veel harder dan je wellicht denkt. Omdat een baby hier 9 maanden aangewend is, is het heel raar om in een kamer te liggen die helemaal stil is. Daarnaast worden storende omgevingsgeluiden, zoals een deurbel of geblaf van een hond, gemaskeerd. Een win-win siutatie dus. Om de baby te kalmeren en rustiger te laten slapen wordt dus een White Noise Machine aangeraden.

White Noise Machine van Rockerz

Deze Rockerz White Noise Machine heeft 30 verschilende, rustgevende geluiden. Hij heeft diverse kleuren en lichtopties en een handige timerfunctie. Hij is wit, heel compact en licht van gewicht. Met een USB-kabel kun je hem eenvoudig opladen.

Onze babykamer wordt vooral wit, beige en crèmekleurig qua tinten dus qua design gaat deze White Noise Machine van Rockerz er perfect bij passen. Daarnaast ben ik heel erg benieuwd hoe onze kleine gaat reageren op deze machine. Uiteraard hopen we dat hij er baat bij heeft en hierdoor heerlijk rustig gaat slapen. Ik ben in ieder geval blij dat we hem vast in huis hebben en hij gaat een heel mooi plekje krijgen in de babykamer.

Tip: heb je last van tinitus? Oftewel een ruis in je oor? Het kan zijn dat je hier enorm hinder van ervaart als je wilt gaan slapen. Ook voor volwassenen kan een white noise machine dus een uitkomst zijn voor een betere nachtrust. 

Je koopt deze Rockerz White Noise Machine voor € 34,95 bij Bol.com

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: