fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Een slaapkamer in Japandi stijl

Een slaapkamer in Japandi stijl

Met een verhuizing op de planning draait mijn schermtijd op Pinterest natuurlijk overuren. Sowieso ben ik dol op het opdoen van interieur inspiratie en was ik onze huidige meubels al een tijdje beu. De verhuizing komt dus als geroepen en ik kan niet wachten tot het zover is. Voor het nieuwe huis wil ik nieuwe meubels en een hele nieuwe stijl en sfeer creëren. In plaats van de industriële look in ons huidige huis wil ik veel meer rust creëren met lichte tinten en organische vormen. Ook wil ik een slaapkamer in Japandi stijl. Benieuwd naar mijn ideeën? Lees zeker mee!

Japandi interieur stijl

Heb je weleens gehoord van de Japandi interieur stijl? Het is een nieuwe interieurtrend en ik ben er onwijs door geïnspireerd. De trend is een mix van een Scandinavische woonstijl met Japanse invloeden. Je ziet er vooral natuurlijke materialen en ronde, organische vormen terug in deze trend. De interieur stijl straalt een oase van rust uit en dat is precies waarom ik een slaapkamer in Japandi stijl wil creëren.

Wij hebben een grijze boxpring en om eerlijk te zijn is dit bed echt fantastisch. Uiteraard gaat deze gewoon mee naar ons nieuwe huis. Wel wil ik het hoofdbord vervangen door een hoofdbord van hout, rotan of bamboe. Alleen door het hoofdbord te vervangen lijkt je bed uiteraard gloednieuw en ons huidige hoofdbord past gewoon niet bij deze interieur stijl.

Daarnaast wil ik bij een linnenspeciaalzaak.nl op zoek naar nieuw beddengoed, zoals dekbedovertrekken en bedspreien. Uiteraard weer in neutrale kleuren en tinten en het liefst gemaakt van materialen zoals linnen, katoen en mousseline. Oké, en in de winter vind ik een bedsprei in een beige teddystof toch ook wel heel erg leuk.

De ronde vormen wil ik laten terugkomen in de accessoires zoals in het vloerkleed, de nachtkastjes en de lamp. Daarnaast ook in de aankleding zoals een kandelaar, een leuke vaas met pampaspluimen etc. Een slaapkamer in Japandi stijl, een slaapkamer die een oase van rust uitstraalt, klinkt fantastisch toch?

Zou jij een slaapkamer in Japandi stijl mooi vinden? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: