fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Organische ring van AKIND

Organische ring van AKIND

Organische vormen, ze zijn mega on trend. Niet alleen in het interieur of in prints van kledingstukken maar dus ook in sieraden. Van het merk AKIND heb ik een prachtige ring mogen ontvangen. Een hele mooie, subtiele en vrouwelijke ring met organische vormen. Ik ben er zo blij mee en laat hem natuurlijk graag aan jullie zien in dit artikel. Ben jij benieuwd naar mijn Organische ring van AKIND? Lees dan zeker verder.

14 karaats gouden ring

Alhoewel ik niet zo heel veel sieraden op mijn blog in het zonnetje zet ben ik er wel groot fan van. Ik vind het heerlijk om mijn outfits compleet te maken met de juiste sieraden. Ik ben alleen zo blij met mijn nieuwe ring dat ik er wel een artikel aan moest wijden.

De sieraden van AKIND zijn gemaakt van 100% gerecycled 14K/18K massief goud, nooit verguld of gevuld. Dit zorgt ervoor dat de sieraden dus nooit kunnen oxideren of verkleuren en dus het eeuwige leven hebben.

Organische ring van AKIND

De Organic ring is verkrijgbaar in geelgoud en in witgoud. Omdat ik eigenlijk alleen maar gouden sieraden draag ben ik gegaan voor de geelgouden variant. Alhoewel ik heel veel sieraden in de webshop mooi vind viel mijn oog wel direct op deze ring. Na het zien van het complete assortiment bleef deze in mijn hoofd hangen. Dat betekende voor mij genoeg. Mijn favoriet: de organic ring! Dit komt door de prachtige, vrouwelijke, sierlijke en minimalistische, organische vormen. Zo subtiel en prachtig. Love it!

Kwaliteit staat bij AKIND hoog in het vaandel en alle sieraden van het merk worden gedesigned en gemaakt met de hand. Gaaf hè?

Deze Organische ring van AKIND kost € 290,- 

Draag jij het liefst geelgoud, witgoud of roségoud?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen: