fbpx
34   38
66   137
134   246
53   207
33   82

Sportief het nieuwe jaar in

Sportief het nieuwe jaar in

Zo, bizar he, de eerste maand van 2024 zit er alweer op. Januari heeft plaatsgemaakt voor februari en dat betekent dat we nog 11 maanden te gaan hebben in dit nieuwe jaar. Ik ben benieuwd, heb jij goede voornemens? Is het je gelukt om je hier de eerste maand aan te houden of ben je al door de mand gevallen? Is toevallig ‘Sportief het nieuwe jaar in’ één van je goede voornemens? Daar zoom ik graag op in in dit artikel. Lees je met mij mee?

Een sportief 2024

Ben je een ondernemer en heb je personeel? Of werk je in een bedrijf waar gezondheid en fitheid hoog in het vaandel staat? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om je relatiegeschenk aan te bieden in dit thema. Bij een relatiegeschenk denk je misschien sowieso aan het einde van het jaar maar hoe leuk is het om dit juist als aftrap van het nieuwe jaar te doen?

Een tijdje terug ben ik voor mijzelf op zoek gegaan naar relatiegeschenken. Zowel mijn vriend als ik zijn ondernemer en vinden het belangrijk om relaties goed te onderhouden. Na een tijdje rondneuzen op het wereld wijde web kwam ik Promofit tegen. Dit is een webshop waar je terecht kunt voor promotieartikelen, relatiegeschenken of een reclamecampagne.

Het fijne is dat zij relatiegeschenken in zowel grote- als kleine oplages kunnen leveren. Natuurlijk is niet ieder bedrijf een mega bedrijf en moet het ook leuk zijn om te kunnen bestellen voor eenmanszaken, zzp’ers en verenigingen. Zij bieden ook de mogelijkheid om items te laten bedrukken.

Om in het thema ‘sportief’ te blijven is bidons bedrukken met jouw logo natuurlijk een hele leuke knipoog. Een bidon leent zich sowieso heel erg goed om te laten bedrukken maar het is ook echt iets waar men wat aan heeft. Daarnaast nemen ze hem ook mee on the go en is het dus ook nog een stukje reclame buiten de deur. Een win-win-win situatie. Voor je het weet zie jij jouw bedrukte bidons shinen in het openbaar vervoer, de sportschool en op kantoren. Leuk toch? Natuurlijk kun je kiezen voor een simpele, basic plastic bidon maar inmiddels zijn er ook prachtige metalen drinkflessen. Deze voelen een stuk luxer aan en zijn natuurlijk een stuk duurzamer. Ook belangrijk om over na te denken bij het uitreiken van relatiegeschenken.

Ik ben benieuwd, ga jij sportief het nieuwe jaar in? 
Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen: