fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Blokarten in Zeeland

Blokarten in Zeeland

Eind mei verbleven mijn vriend en ik in een Petslodge op Roompot Beach Resort Brouwersdam. Een nieuw park van Roompot dat heel dicht bij het strand ligt. Van onze vrienden kregen wij voor onze verjaardag een cadeaukaart voor Blokarten in Zeeland. Nog toevalliger, voor blowkarten op de Brouwersdam. Wat een goed cadeau met een perfecte timing. Tijdens ons verblijf zijn we dus bij Natural High gaan blokarten. In dit artikel vertel ik je er meer over.

Blokarten in Zeeland

Blokarten op de Brouwersdam

Onze vrienden kennen ons goed. Mijn vriend en ik vinden het namelijk het allerleukste om een toffe activiteit cadeau te krijgen. Nieuwe dingen proberen, activiteiten doen die we zelf niet snel zouden boeken, zo leuk. Toen wij het cadeau in ontvangst namen reageerden we ook direct mega enthousiast en we hadden er direct zin in. Gelukkig konden we dus een maand later al richting het strand voor de activiteit.

De cadeaubon was van Natural High, de blokart hotspot van Zeeland. Wist je dat Brouwersdam het breedte strand van Nederland heeft? Op dit strand kun je dus echt lekker scheuren als de wind goed staat. Dit was bij ons gelukkig het geval! Dus, bij aankomst kregen we een kleine uitleg, een helmpje op en toen was het meteen tijd om het strand op te gaan.

Op het strand kregen we eerst een uitleg over vliegeren. Ik kon me niet herinneren ooit te hebben gevliegerd maar gelukkig had ik de smaak snel te pakken. Na wat oefeningen mochten we richting de blokart voor de eerste rit. Wow! Zodra je de wind in de zeilen hebt en de wielen beginnen te rollen maak je best snel vaart. Zo vet! Mijn vriend en ik hadden meteen de smaak te pakken. Zo goed zelfs dat onze instructrice ons wel een grotere vlieger toevertrouwde. Hierdoor gingen we nog sneller!

Uiteindelijk hebben we een clinic gehad van 2 uur en ons enorm vermaakt op het strand. Als je het ons vraagt is blokarten in Zeeland echt een dikke aanrader. Het is een uitdagende activiteit maar wel laagdrempelig en echt leuk voor jong en oud. De activiteit wordt goed begeleid en alle stappen worden goed uitgelegd. Hierdoor kun je vrij vlot echt lekker over het strand scheuren. Na de clinic krijg je een soort rijbewijs die je goed moet bewaren. Dit is namelijk het bewijs dat je een clinic hebt gehad en kun je de volgende keer samen gewoon los een blokart huren. Vet hè? Wij gaan dit dus absoluut vaker doen!

Lijkt het jou leuk om te blokarten op de Brouwersdam? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: