fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Zusss Maxi Jurk winactie

Zusss Maxi Jurk winactie

Heb je de lente/zomercollectie gezien van Zusss? Oh my, geloof me, die collectie is amazing. Zusss heeft zich laten inspireren door Marrakesh en de collectie straalt een oase van rust uit. Ze hebben gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals linnen en ik heb van deze collectie een geweldige jurk ontvangen. En, wat helemaal leuk is, ik mag één van jullie ook blij maken met deze jurk. En geloof mij, dat wil je. Want deze jurk is perfect voor de lente en zomer. Wil jij weten wat je moet doen om deze jurk te winnen? Lees snel mee!

Zusss winactie

Wat een prachtige jurk hè? Het is dus een maxi jurk van Zusss met een all-over print. De print is een bloemenmotief in een zandkleur met kobalt blauw. Ik vind de kleuren ook zo prachtig. Ik ben er echt helemaal weg van. De jurk heeft een v-hals, een strikceintuur in de taille, lange mouwen en zakken. Jawel, deze jurk heeft zakken. Hoe briljant? Ik ben 1.78m en bij mij valt de jurk dus halverwege mijn scheenbenen. Een prachtige lengte! In deze look combineer ik de jurk met mijn beige cowboyboots maar de jurk is ook heel leuk te combineren met sneakers, loafertjes en sandalen.

Op de foto zie je ook mijn zonnebril en oorbellen van Zusss. En jawel, goed nieuws, ook deze ontvang je als je de winnaar bent van deze te gekke winactie. Ik zou zeggen, ga snel naar mijn instagram en doe mee.

Zusss Winactie 🤩🌟

Win deze prachtige jurk + oorbellen + zonnebril van Zusss. Wat moet je hiervoor doen?
🌟 Winactie t.w.v. €145,-

  1. Volg @zusss.nl en mij op instagram
  2. Laat mij in de comments weten waarom jij deze items wilt winnen
  3. Tag 2 personen die dit ook absoluut kunnen gebruiken!

⭐️ Extra kans maken? Deel dan mijn post in jouw stories! Succes 🍀

 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: