fbpx
17   31
58   258
41   84
60   177
40   226

Gellak stickers met lamp

Gellak stickers met lamp

Gellak stickers zijn voor mij echt de ontdekking van 2023. Om heel eerlijk te zijn was ik namelijk vaak te lui om mijn nagels te doen. Het lakken van mijn nagels, het wachten tot ze droog zijn, ik nam er te weinig te tijd voor. Om over het maken van nailart niet te spreken. Maar, toen ontdekte ik gellak sticker smet lamp en die veranderde mijn nailgame! Want, jawel, sinds deze ontdekking is mijn manicure altijd on fleek. In dit artikel vertel ik je alles over mijn ontdekking en heb ik een hele fijne kortingscode voor je. Let’s go! 

Gellak stickers met uv lamp

Mijn ontdekking begon in 2022 bij zelfklevende nagelstickers. Dit zijn gewoon echt stickers die je dus opplakt en die een tijdje blijven zitten. Zeker met een transparante topcoat erover blijven deze echt prima twee weken zitten.

Maar, toen kwamen de stickers met gellak. Precies hetzelfde idee maar dan zijn de stickers dus wat dikker, echt als een gellak. Het aanbrengen van de gellak stickers werkt precies hetzelfde als bij de zelfklevende nagelstickers.

Hoe breng je nagelstickers aan?

  1. Duw je nagelriemen naar achteren met een bokkenpootje
  2. Maak je nagels schoon met de alcoholpad
  3. Kies per nagel de juiste maat – er is voldoende keuze
    • tip: past de maat niet? Je kunt de nagelstickers bijknippen!
  4. Verwijder de transparante folie en verwijder de nagelsticker van de achterkant
  5. Plaats de gellaksticker op je nagel en druk deze goed aan
  6. Knip de overtollige sticker af en vijl het resterende stukje af tot je je nagel bereikt
  7. Laat de sticker 60 seconden uitharden onder de UV lamp

That’s it! Zo simpel is het. Op de foto zie je de gellak stickers van MAE. Nails. Zij hebben een heel breed assortiment met leuke designs en kleurtjes en verkopen ook een set inclusief UV lamp. Geloof me, het gaat echt je manicure veranderen. Deze stickers heb ik binnen 10 minuten op mijn nagels zitten. Ik hoef nooit meer te knoeien met nagellak en nooit meer lang te wachten totdat ze helemaal droog zijn. Basecoat, 2 lagen kleur, topcoat, allemaal niet nodig. Gewoon plakken, afvijlen, even onder de lamp en that’s it. Zo handig! En dan heb je dus niet alleen een leuk kleurtje maar zelfs een design. Wow!

Met de code Lindsey15 krijg jij 15% korting bij MAE. Nails. (Thank me later!)

Zou jij deze gellak stickers met lamp willen proberen?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: