fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Kruidvat Magical Blur Primer

Kruidvat Magical Blur Primer

Girls, don’t walk but run to Kruidvat. Ik ga in dit artikel alles vertellen over de Kruidvat Magical Blur Primer. En geloof me, dit product wil je. Hierbij heb ik mijn review alvast verklapt! Maar hé, dit artikel wil je alsnog lezen. I’m sure! Let’s go! 


Kruidvat Magical Blur Primer

Magical Blur Primer van Kruidvat

Een paar weken geleden reed ik ’s ochtendsvroeg naar de studio van Kruidvat. Hier mocht ik, samen met Imen, een video opnemen voor deze Kruidvat Magical Blur Primer. Dit was mijn eerste kennismaking met de primer. Uiteraard was toen het product nog geheim maar waren wij wel een van de eerste om hem uit te proberen. Ik was meteen verkocht. Dit is echt top!

Vlog van de opnamedag zie je op –> TikTok


Kruidvat Magical Blur Primer

Inmiddels is het product gelanceerd en staat de video online op het Instagram account van Kruidvat. Eindelijk kan ik jullie dus ook in een artikel op mijn blog alles vertellen over het product.

Allereerst zoomen we in op de vormgeving. De primer zit in een klein, glazen potje met een zwarte deksel. Op het deksel staat het logo van Kruidvat en de tekst ‘magical blur primer’. Het product zelf is lichtroze van kleur. Het ziet er netjes, stijlvol en clean uit!

Goede primers zijn vaak erg aan de prijs. Dat is gelukkig echt verleden tijd met deze primer van Kruidvat. Deze Magical Blur primer wordt gebruikt als basis voor je make-up en vervaagt poriën en oneffenheden. Hij hydrateert je huid, zorgt voor een matterende finish en zorgt er uiteraard voor dat make-up beter blijft zitten.


Kruidvat Magical Blur Primer

Kruidvat Magical Blur Primer swatch

De meeste primers hebben een plakkerige finish die ervoor zorgt dat foundation en concealer vervolgens beter hecht op de houd. Deze primer van Kruidvat heeft dit gelukkig niet. Hierdoor kun je de primer dus ook gebruiken zonder foundation eroverheen aan te brengen. Doordat de primer poriën en oneffenheden vervaagt krijg je echt een soort smooth Insta filter over je huid heen. Zo chill!

Op de foto’s heb ik dit effect zo goed mogelijk in beeld proberen te brengen. Links zie je mijn huid zonder de primer en rechts met de primer. Het verschil is duidelijk. Het resultaat met de primer is absoluut smooth. Poriën zijn vervaagt, mijn huid ziet er  smooth uit met een mooie matte finish. Zo nice!


Kruidvat Magical Blur Primer

Ik draag dus zelf niet iedere dag foundation en vind het dus heel fijn dat deze primer niet alleen een fijn Kruidvat prijsje heeft maar dus ook geen sticky finish heeft. Sinds ik de primer in huis heb draag ik hem iedere dag. Dat zegt natuurlijk genoeg!

De Magical Blur Primer is nu te koop bij Kruidvat voor €6,49

Heb jij dit product al gespot in de winkel?

 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: