fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Lingerie voor de zomer

Lingerie voor de zomer

In de winter let ik nooit zo op mijn lingerie. Eerlijk is eerlijk, negen van de tien keer zit er toch een dikke trui overheen en maakt het dus eigenlijk niets uit. In de lente en de zomer is dat natuurlijk wel een ander verhaal. Ik kies mijn lingerie voor de zomer dan ook altijd zorgvuldig en in dit artikel vertel ik je daar graag wat meer over. Lees je mee?

Zomerse lingerie

Ademende stoffen

Oké, even los van de kleur en het model, kijken we eerst naar het materiaal. In de zomer kies je bij voorkeur voor lingerie gemaakt van ademende stoffen. De temperatuur kan hoog oplopen en dan wil je niet dat je stoffen draagt waarin je snel zweterig en plakkerig wordt. Ik kies het liefst voor katoen maar je kunt zelfs kiezen voor zijde of linnen. Synthetische stoffen, zoals nylon en polyester, wil je zoveel mogelijk vermijden.

Slips

Natuurlijk zijn er slipjes in alle kleuren en modellen. Van boxershorts tot strings en van slips tot hipsters. In de winter wissel ik hier nog weleens tussen en draag ik het liefst zwart. In de zomer is dit echter een ander verhaal. Ik draag eigenlijk altijd een string en het liefst in een huidskleur. Dit is het minst zichtbaar qua lijnen onder bijvoorbeeld een rokje of jurkje en ook qua kleur is dit vaak de veiligste optie om doorschijnen te voorkomen. Mocht ik een jurk dragen die eigenlijk altijd doorschijnt dan kies ik ervoor om hier een luchtig onderjurkje onder te dragen.

Bh’s

Een bh moet vooral lekker zitten en voldoende ondersteuning bieden. Dat is mijn mening. Maar, in de zomer vind ik het vreselijk als een bh in het zicht is bij het dragen van bijvoorbeeld oneshoulder topjes of topjes met spaghetti bandjes. Ik heb bh’s dan ook echt in alle kleuren en maten. Van t-shirt bh’s tot kanten bh’s en van een racerback bh tot een strapless. Eigenlijk komen ze in de zomer allemaal wel een keer de kast uit en is het dus maar net wat ik aan heb welke bh ik draag. Qua kleur draag ik het meest zwart, wit en huidskleur.

Draag jij in de zomer andere lingerie dan in de winter?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: