fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

De beste telefoonhouder

De beste telefoonhouder

Op het moment dat ik dit artikel typ ben ik aan het genieten van een heerlijke vakantie in Zuid-Frankrijk. Tijdens een vakantie herkennen we allemaal hetzelfde probleem. Je bent continu prachtige foto’s aan het maken en je batterij is binnen no time leeg. Daarnaast heb je misschien actieve uitjes gepland maar waar laat je dan je telefoon? Ik ga er je in dit artikel alles over vertellen en tip je de beste telefoonhouder. Let’s go! 

De beste telefoonhouder

Telefoonhouder met Draadloos Opladen

Het bestaat! Een telefoonhouder die je telefoon tegelijkertijd draadloos oplaad. Geloof me, het is een mega uitkomst. Wij hebben een telefoonhouder met draadloos opladen in de auto en kunnen zo de hele rit onze navigatie hebben aanstaan zonder dat de telefoon leeg gaat. Je telefoon verbinden met een snoertje is dus niet meer nodig. Vet handig toch? Natuurlijk zijn er verschillende telefoonhouders voor in de auto maar mocht je een nieuwe nodig hebben dan adviseer ik je er zeker een te nemen die je telefoon draadloos oplaad.

Mijn vriend en ik zijn fanatieke motorrijders en zodra wij in Zuid-Frankrijk zijn verruilen wij de auto voor de motor. De motoren nemen wij mee op de aanhanger achter de auto zodat we heerlijk kunnen motorrijden in Frankrijk. GSMpunt.nl heeft niet alleen telefoonhouders voor in de auto maar ook voor op de motor. Ideaal! En jawel, ook met de functie draadloos opladen. Briljant toch? Zo hoef je onderweg je telefoon niet op te laden met bijvoorbeeld een powerbank.

Gaan we nou én niet met de auto weg én niet met de motor weg maar bijvoorbeeld lekker hiken in de bergen? Ja, dan is een powerbank natuurlijk wel onmisbaar. We zijn dan natuurlijk niet in de buurt van onze telefoonhouders en een lege telefoon wil je koste wat het kost voorkomen. Niet alleen voor de route en om ten alle tijde bereikbaar te zijn maar natuurlijk ook om mooie content te maken en te uploaden. Ik ben en blijf een influencer hè, haha!

Ben jij een motorrijder en geïnteresseerd in de telefoonhouder voor op de motor? Wij hebben de GUB P70 Telefoonhouder Motor/Scooter met Draadloos Opladen 15W Zwart. Deze koop je voor € 44,95 bij GSMpunt.nl

Zorg jij ervoor dat je telefoon altijd goed opgeladen is?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: