fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Een persoonlijke update

Een persoonlijke update

Zo, daar ben ik weer. Even terug van weggeweest. Iets wat je niet van mij bent gewend maar het was gewoon even niet anders. In dit artikel geef ik je een persoonlijke update en vertel ik meer over de reden waarom er even wat minder artikelen op mijn blog online zijn gekomen.

Life update

Geen zorgen hoor, alles gaat goed met mij! Het was gewoon de aflopen weken onwijs druk. Naast mijn Blog / Instagram / TikTok / Pinterest / Facebook / vergeet ik iets? Haha! heb ik namelijk ook nog een fulltime baan. Ik werk als eventmanager en organiseer grote bedrijfsfeesten en bruiloften en daar is het op dit moment druk.

Dat is absoluut de tijd van het jaar en dat is dan ook iets wat ik wel ben gewend maar dit jaar kan ik het even iets moeilijker combineren met mijn eigen bedrijf. Mijn hoofd zit voller dan ik ben gewend en ik krijg in de avonduren wat minder werk uit mijn vingers. Daarnaast heb ik mijn contentplanning ook alles behalve scherp, is mijn mailbox continu vol en haal ik deadlines maar op het nippertje.

Afgelopen week ben ik op vakantie geweest naar Zuid-Frankrijk. Hier heb ik 100% genoten en ik ben teruggekomen met meer rust in mijn hoofd. Normaliter had ik alle dagen vooruitgewerkt om ervoor te zorgen dat er op vakantie ook iedere dag een artikel online kwam maar dat is dus dit jaar helaas niet gelukt. Ik heb het mezelf gegund om dit even los te laten en dat heeft mij goed gegaan.

Maar, I’m back! Ik ben weer scherp, de contentplanning staat, dit artikel staat weer online en vanaf vandaag komt er weer iedere dag een artikel online. Ik typ dit express als extra pressure, hahah! Ik ga in ieder geval mijn uiterste best doen.

– Sometimes the most productive thing you can do is relax –

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: