fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Buiten de deur werken

Buiten de deur werken

Ben jij ondernemer en werk je vanuit huis? Ben je een freelancer of heb je een eenmanszaak en verder dus geen personeel/collega’s? Dan kan de hele week thuis werken nog weleens eenzaam aanvoelen. Je hebt weinig aanspraak en zit de hele dag op je kantoor achter je laptop. Het is dan wel fijn om buiten de deur te werken en zo te kunnen netwerken en even lekker een praatje te kunnen maken. In dit artikelen bespreek ik wat tips met betrekking tot buiten de deur werken. Lees je met mij mee?

Fijne werkplek buiten de deur

Je favoriete koffietentje

We hebben allemaal in de buurt ons favoriete koffietentje. Vaak is dat een plek waar een heerlijke vibe hangt, rustige muziek op staat en ze overheerlijke koffie checken. Het liefst nog met heerlijke snackkaart en lekkere ontbijtjes. Oh en vergeet natuurlijk niet dat de inrichting ook helemaal on point moet zijn met lekker veel beige en grote kamerplanten.

Ik vind het werken in mijn favoriete koffietentje heerlijk. Juist vanwege de faciliteiten, heerlijke koffietjes en ontbijtjes. Het enige nadeel vind ik altijd wel dat het vrij roemoerig is en er continu mensen in en uit lopen. Daarnaast heb je, buiten het personeel van de zaak, weinig contact met andere mensen.

Een flex werkplek 

Heb je geen zin om continu je spullen mee te sjouwen en vind je het fijner om een vaste werkplek te hebben? Overweeg dan eens om een flexplek te huren. In iedere stad kun je tegenwoordig flexplekken huren. Sommige locaties zijn er helemaal op ingericht terwijl er bijvoorbeeld ook bedrijven zijn die een bureau over hebben en die dus verhuren aan freelancers of zzp’ers.

De faciliteiten, qua eten en drinken, zijn misschien iets minder goed dan bij je favoriete koffiezaak. Maar vaak kun je bij een flexplek wel gewoon lekker koffie en thee pakken en neem je bijvoorbeeld je ontbijt of lunch zelf mee. Of misschien zijn er wel mede flexers die lekker met je willen gaan lunchen? Of bestel je iets in de stad? Het grootste voordeel is dat je op je flexwerkplek geregeld dezelfde mensen tegenkomt en zo echt contacten kunt opbouwen. Praten over wat je van het weekend hebt gedaan, iedere week over je favoriete Videoland programma’s of Netflix series kletsen, dit gebeurt op een flex werkplek wel een stuk meer.

Op mijn kantoor volgen we met alle collega’s programma’s zoals Married at first Sight, The Bachelorette en B&B vol liefde. We vinden het altijd zo gezellig om met elkaar bij te kletsen als iedereen de nieuwste aflevering weer heeft gezien. Ben jij ook dol op datingshows? Hierbij deel ik een leuk weetje met je. Uit het onderzoek van ExpressVPN blijkt dat de Australische versie van Boer zoekt Vrouw (Farmer Wants a Wife Australia) de succesvolste datingshow is. Er zijn in totaal 13 seizoenen van waarbij er 19 stellen zijn samengebracht. Hiervan zijn er inmiddels 9 getrouwd en er zijn in totaal 26 kinderen. Wow!

Buiten de deur werken, doe jij dat het liefst in jouw favoriete koffietentje of op jouw vaste flex werkplek?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen:

1 Reactie

  1. 23 oktober 2023 / 03:55

    In een koffietent vanuit het buitenland is mijn go-to!