fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Sieraad met speciale betekenis

Sieraad met speciale betekenis

Als het gaat om sieraden, dan ben ik net een ekster. Ik ben er echt dol op. Mijn sieradenstash is dan ook vrij groot en uitgebreid. Bij iedere outfit die ik draag kies ik mijn sieraden en accessoires zorgvuldig. Het is een mengelmoes van dure en goedkope sieraden, sommige met maar ook heel veel zonder betekenis. Ben jij op zoek naar een mooi sieraad met speciale betekenis? Lees dan met mij mee.

Betekenis van een sieraad

Een speciale betekenis kan natuurlijk van alles zijn en is voor iedereen persoonlijk. Ik heb een aantal mooie sieraden in mijn stash met een speciale betekenis. Zo heb ik een prachtig horloge dat ik heb mogen erven, heb ik een ring die ik al sinds mijn jeugd draag en heb gehad van mijn broer, vader en moeder en een armband die ik heb gekregen van mijn vriend. Wanneer ik deze sieraden omdoe krijg ik altijd een warm en geliefd gevoel. Er is ook een ketting die ik graag draag en die heb ik mijzelf cadeau gedaan bij het opstarten van mijn bedrijf. Een sieraad met speciale betekenis hoeft niet altijd een sieraad te zijn dat je cadeau hebt gekregen maar kan natuurlijk ook een sieraad zijn dat je jezelf cadeau hebt gedaan.

Een speciaal cadeau

Het verzinnen van een cadeau, het blijft lastig. Ik vind zelf een sieraad cadeau geven altijd een goed idee en doe het dan ook regelmatig. Het is namelijk een gepast cadeau bij veel gelegenheden. Voor uiteraard een verjaardag, maar ook als kraamcadeau en zelfs bij rouw. In veel gevallen kan je op zoek zijn naar een sieraad die je kan laten graveren. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een armband met naam of naar een ketting met vingerafdruk? Of misschien wel naar een bedeltje met een letter? Ik heb zelf een gouden armbandje met hierin 4 geboortestenen, namelijk van mijn vader, moeder, broer en vriend. Voor mensen die het niet weten is het gewoon een armbandje met steentjes maar voor mij heeft hij toch een specialere betekenis.

Tip: De tweede zondag van mei is het Moederdag. Ben jij nog op zoek naar een cadeau voor mama? Neem dan zeker eens een kijkje bij Kaya Sieraden. Zij hebben een onwijs groot assortiment sieraden. Van armbandjes tot kettingen en van ringen tot oorbellen. Verkrijgbaar in goud, roségoud en zilver.

Ik ben benieuwd, heb jij veel sieraden met een speciale betekenis?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

3 Reacties

 1. 2 april 2023 / 05:02

  Wat leuk. Ik ben echt dol op kettingen, mijn outfit is echt niet compleet zonder haha

 2. 1 april 2023 / 12:00

  Wat leuk.
  Ik zelf ben ook verzot op sieraden en vind het steeds geweldig om in de zomer heel mooie armbandjes te dragen.

 3. 31 maart 2023 / 08:01

  Sieraden zijn inderdaad altijd een leuk cadeautje om te geven. Vooral als je de stijl van de persoon weet. En met een betekenis eraan is dat natuurlijk nóg waardevoller!