fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Nieuwe smartphone kopen

Nieuwe smartphone kopen

Een smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. Als ik kijk naar mijzelf dan is mijn smartphone absoluut onmisbaar. Ik doe er nagenoeg alles mee. Uiteraard bevind ik mij op heel wat Social Media Platforms maar ook mijn boekhouding, rekeningen beheren en het creëren van content doe ik met mijn smartphone. Op dit moment heb ik een iPhone 12 Pro Max maar een nieuwe smartphone kopen spookt al een tijdje door mijn hoofd. Ga ik dan voor een nieuwe Apple? Of stap ik over naar Samsung?

Samsung of Apple?

Samsung Galaxy S23

De reden waarom ik twijfel is de Samsung galaxy s23 review die ik laatst heb gelezen bij T-Mobile. Deze review is geschreven door experts over de Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+ en de Samsung Galaxy S23 Ultra. Dit zijn de nieuwste paradepaardjes van Samsung. Mijn oog is gevallen op de Galaxy S23 Ultra variant door zijn 200 megapixel hoofdcamera en 100x SpaceZoom.

Als content creator is het voor mij enorm belangrijk dat de camera van mijn smartphone goed is. Maar, goed kan altijd beter en deze camera van Samsung klinkt onwijs indrukwekkend. Met een 200 megapixel-camera kun je namelijk grotere foto’s maken met meer detail. Los van het feit dat deze foto’s perfect zijn voor bijvoorbeeld social media zijn ze ook geschikt om af te drukken op tien keer het formaat van een A4. Luxe toch?

Ik heb het nu trouwens de hele tijd over ‘de camera’, maar deze smartphone heeft maarliefst 5 camera’s! Yep, no joke! Ik citeer één van de experts: “Er zijn maar weinig smartphones die onder zoveel verschillende omstandigheden, zulke mooie kiekjes weten af te leveren.” Ook bij video stelt hij niet teleur en blijft het beeld goed stabiel en scherp. Zelfs in selfiemodus!

De smartphone is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk Zwart, Lavendel, Crème en Groen. Nu zou je wellicht denken dat ik weg zou zijn van de crèmekleur maar niets is minder waar. Mijn hart gaat absoluut sneller kloppen van de Lavendelkleur. Die is echt prachtig!

Lees ook –> 3 onmisbare items voor elke blogger

Apple iPhone

Waarom dan toch die twijfel? Dat is puur omdat de mens nu eenmaal een gewoontedier is. Ik heb al jaren een iPhone en koos eigenlijk zonder teveel research iedere keer direct voor een nieuwere iPhone. Ik ben gewend aan de iOS besturing maar that’s it. Je denkt dat je niet overweg kunt met een Samsung maar in the end is dat natuurlijk onzin. Waarschijnlijk ben je veel sneller dan je denkt gewend aan Android en wil je niet meer terug.

Stel, jij zou nu een nieuwe smartphone kopen, welke zou je dan kiezen? Ik ben benieuwd, gebruik jij al jaren iOS of Android? En heb jij een tijdje terug hierin weleens een switch gemaakt? Zo ja, dan zou ik het onwijs fijn vinden als jij jouw ervaring met mij kan delen. Viel het mee of ontzettend tegen? Raad je het aan of juist totaal niet? Ik ben heel benieuwd! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

1 Reactie

  1. 27 maart 2023 / 01:06

    Ik heb vanaf mijn eerste telefoon altijd Apple producten gebruikt. Een keer een Samsung geprobeerd voor een paar maanden, maar helaas is de Android systeem echt niet mijn ding.