fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Dove Bath Therapy Glow

Dove Bath Therapy Glow

Vorige week ontving ik een heerlijk perspakket met hierin de gloednieuwe Dove Bath Therapy Glow lijn. De geur en de verpakkingen trokken direct mijn aandacht. Per toeval was mijn douchefoam ook op en dus besloot ik deze nieuwe lijn van Dove meteen te testen. In dit artikel vertel ik je alles over deze Dove Bath Therapy Glow lijn. Lees je gezellig met mij mee?

Dove Bath Therapy

Dove schaalt deze lijn onder premium lichaamsverzorging. Dat klinkt luxe! Het is een lijn voor in bad en onder de douche met skincare ingrediënten. Dove Bath Therapy bestaat uit twee verschillende lijnen, namelijk:

 • Glow
  • omringt je met een verkwikkende geur van bloedsinaasappel en spiced rabarber; de formule is verrijkt met niacinamide
 • Renew
  • is verrijkt met een frisse, bloemige parfumblend van wilde viooltjes en roze hibiscus en voorzien van een pro-peptide technologie voor een hernieuwde, veerkrachtige huid

Beide lijnen bestaan uit drie producten, namelijk:

 • Bath & shower gel
 • Shower mousse
 • Body scrub

Ik heb de Dove Bath Therapy Glow lijn ontvangen dus in dit artikel zoom ik vooral in op deze lijn. De lijn is vooral herkenbaar aan de hele fleurige en vrolijke vormgeving. Ik krijg er echt direct de lentekriebels van. De kleuren roze, oranje en geel zijn heel goed gekozen. Ik vind het ook goed passen bij de geur van de lijn. Complimenten aan Dove voor de verpakkingen en de vormgeving!

Dove Bath Therapy Glow

Bath & shower gel

Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat ik team bad ben. Jep, ik ben absoluut een badeend en ga dus liever in een warm bad dan dat ik onder de douche sta. Ik vind het dan ook top dat deze gel zowel in bad als onder de douche kan. Dit is een gel die licht begint te schuimen zodra hij in aanraking komt met water. Onder de douche laat hij zich makkelijk over de huid verdelen en in bad creëert hij een heerlijk schuim.

Dove Bath Therapy Glow

Shower mousse

Oké, ik ga niet iedere dag in bad dus het komt echt wel voor dat ik onder de douche spring. Het liefst gebruik ik onder de douche een showermousse omdat ik de substantie van mousse gewoon heerlijk vind. Echt een luxe gevoel! Het schuim van deze douchemousse is heerlijk vol en creamy en laat zich goed over de huid verdelen.

Dove Bath Therapy Glow

Body scrub

Deze scrub heeft mij absoluut verbaast. Bij een scrub denk ik namelijk snel aan een jelly product met scrubdeeltjes. Deze body scrub van Dove is echter echt totaal niet zo. Het lijkt eerder een dikke boter of klei. Hij is verrijkt met natuurlijke exfolianten zoals bruine suiker. Op de huid voelt hij ook heerlijk boterig en dik aan.

Dove Bath Therapy Glow

Dove Bath Therapy Glow review

Eerlijk is eerlijk, deze Dove Bath Therapy lijn heeft echt prima producten. De Bath & Shower gel is heerlijk voor zowel in bad als onder de douche. Al geef ik persoonlijk de voorkeur aan de shower mousse bij het nemen van een douche. Echt prima producten, niets op aan te merken. De body scrub is voor mij wel echt een winner. Ik vind de boterige, kleiachtige structuur heerlijk en heb echt het gevoel dat deze scrub mijn huid heel goed doet. Na gebruik voelt mijn huid namelijk onwijs zacht en gevoed aan. De geur is daarnaast ook heerlijk, perfect voor de lente en zomer!

 • Bath & shower gel bevat 400ml. en kost € 8,99
 • Shower mousse  bevat 200ml. en kost € 8,49
 • Body scrub bevat 295ml en kost € 9,99
  • verkrijgbaar bij Kruidvat

Neem jij liever een douche of een warm bad?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: