fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

3 onmisbare items voor elke blogger

3 onmisbare items voor elke blogger

Ik blog inmiddels alweer heel wat jaren. Het is iets wat ik nog steeds zo leuk vind om te doen en ieder artikel schrijf ik echt met plezier. Ik blijf het heerlijk vinden om teksten te schrijven, na te denken over het marketing aspect erachter en het artikel te ondersteunen met foto’s die ik altijd zelf maak. In dit artikel wil ik 3 onmisbare items voor elke blogger bespreken. Ben jij benieuwd? Lees dan gezellig met mij mee.

Een goede laptop of pc

Je zou denken dat je ook prima kunt typen op een tablet of telefoon maar daar ben ik het echt niet mee eens. Een whatsappje sturen of een post op Instagram plaatsen gaat prima maar voor het typen van een artikel is een goede laptop of pc echt een must. Ik heb zelf net een nieuwe laptop en daar ben ik echt heel blij mee. Alles gaat weer net even wat vlotter in vergelijking met mijn oude laptop. Waar ik met mijn oude laptop ook last van had was dat mijn toetsenbord niet verlicht was. Hier dacht ik bij de aanschaf niet over na maar negen van de tien keer typ ik mijn blogartikelen in de avonduren en dan is het echt mega fijn om je toetsenbord verlicht te hebben. Dit was voor mij dus echt een eis bij mijn nieuwe laptop.

Ken je ikbenstil.nl? Zij ontwerpen en produceren computers voor o.a. de overheid en offshore (industrial pc), maar ook MKB’ers en particulieren. Kun jij geen computer vinden die aan jouw wensen voldoet? Dan maken zij deze dus helemaal voor je op maat. Ze bieden workstation pc’s en Linux workstations voor elk gebruik met systemen die uitermate geschikt zijn voor diverse mogelijkheden, zoals beeldbewerking/photoshop.

Smartphone

Ik heb zelf een iPhone 12 Pro Max. Deze heb ik nu een jaar en ik ben echt onwijs blij met deze telefoon. Als blogger/influencer is een goede smartphone gewoon echt onmisbaar. Op mijn telefoon beantwoord ik mails on the go, check ik of mijn artikelen op tijd zijn gepubliceerd, ben ik actief op Instagram en met deze telefoon maak ik alle foto’s voor mijn social media en blog. Onmisbaar is een goede smartphone dus absoluut! Ik zit er daarom ook aan te denken om dit jaar te investeren in een iPhone 13 Pro Max voor een extra upgrade.

Contentplanner

Zonder contentplanner zie ik echt de bomen door het bos niet meer. Wat je misschien niet doorhebt is dat ik echt werk met een onwijs strakke contentplanning. Oftewel, een planner die mij precies vertelt welke post wanneer en hoe laat online moet. Ik werk met deadlines en voor veel klanten is het onwijs belangrijk dat een bepaald artikel of instagram post op het juiste moment online komt. Als je het zakelijk ziet ben ik, met mijn blog en/of instagram, onderdeel van hun marketingstrategie en is timing echt key. Natuurlijk vind ik het ook erg belangrijk om de afspraken met mijn klanten na te komen. Om geen deadline te missen plan ik al mijn content netjes in met een planner en voor mij is deze planner dus echt een hou vast en 100% onmisbaar.

Dit zijn 3 onmisbare items voor elke blogger. 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 29 augustus 2022 / 15:36

    Ik zou zelf nog wel een leuke en goede contentplanner willen aanschaffen :)!