fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Favorieten van februari 2023

Favorieten van februari 2023

Yes! Maart is begonnen. Ik ben excited! In maart begint de lente en om eerlijk te zijn kan ik niet wachten. Ik ben klaar met de winter en voel enorme behoefte naar een zonnetje. Dat de wereld weer wat groener kleurt, de bloembollen die uitkomen, bomen in bloesem, fantastisch. Uiteraard sluit ik de maand februari af met het bespreken van mijn favorieten. Ben jij benieuwd naar mijn favorieten van februari 2023? Lees gezellig met mij mee.

Mooie krabpaal voor katten

Mooie krabpaal voor katten

Ik trap af met deze krabpaal. Niet persé een favoriet van mij maar zeker van onze kat Sjakie. Sinds wij deze krabpaal in huis hebben zit hij er echt non stop op. Hij speelt ermee, chillt erop en gebruikt hem ook echt als krabpaal. Absoluut een goede aankoop voor onze kat. Gelukkig staat hij qua kleurstelling ook goed in ons interieur dus dat is mooi meegenomen.

Deze Snoozle Loop Krabpaal is voor €63,95 te koop bij bol.com

Winter outfit voor Dames

Beige halfmoon bag van Hey Marly

In februari heb ik in een artikel een leuke winter outfit voor dames gedeeld. Zoals jullie weten ben ik dol op beige en op blazers dus deze look is echt mijn style. De tas die ik draag is de beige halfmoon bag van Hey Marly en daar ben ik ook zo blij mee. Het is een prachtige tas en ik draag hem echt non-stop. Oftewel; een favoriete outfit met een favoriete tas!

Deze beige Halfmoon Bag is verkrijgbaar bij Hey Marly voor € 139,90

De beste tips tegen kalkaanslag

Schoonmaakproducten van HG

HG doet wat het belooft! Dit klinkt natuurlijk lekker cheesy maar het is wel zo. Ik ben ambassadeur van HG en daar ben ik trots op. Ik vind de schoonmaakproducten van HG zo fijn en gebruik ze al jaren. Laatst heb ik, samen met mijn moeder, onze badkamer goed aangepakt. Alle kranen zijn ontkalkt en we hebben de voegen gereinigd. Wat een verschil!

Daarnaast zijn er ook nog een aantal favoriete momenten die ik graag wil uitlichten in dit artikel:

  • Sjimmie, de nieuwe kat van papa en mama, opgehaald in het asiel in Breda
  • Carnaval 2023 – onwijs van genoten – het was weer één groot gezellig feest
  • Heerlijk geluncht met Tedje bij een nieuwe hotspot in Breda genaamd Peach

Favorieten van februari 2023

Dit waren ze, mijn favorieten van februari 2023! Als je één favoriet van februari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: