fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Beige Halfmoon Bag

Beige Halfmoon Bag

Een tijdje geleden kwam ik in contact met het merk Hey Marly. Ik kende het merk al sinds afgelopen zomer aangezien zij hele leuke sandaaltjes hebben waar je de top van kunt verwisselen. Daarover later meer want eerst wil ik even inzoomen op de prachtige Beige Halfmoon Bag. Jawel, het merk heeft niet alleen sandalen maar ook tassen. Ik ben verliefd en laat hem graag aan jullie zien.

Beige Halfmoon Bag

Tas van Hey Marly

De naam van deze Halfmoon Bag is Soul Sister. Hij is er in 8 verschillende, prachtige kleuren en ik ben gegaan voor de kleur Mocha. Dit is een warme beige/bruine kleur. Een beetje een koffiekleur. Ik moet wel zeggen dat ik hier even over heb getwijfeld. Puur omdat ik de andere kleuren ook gewoon heel erg mooi vind.

Het leuke aan deze Beige Halfmoon Bag is dat je hem op heel veel verschillende manieren kunt dragen. Als schoudertas, crossbody, op de borst, als fannypack en zelfs als rugtasje. Naast de tas krijg je ook twee straps bijgeleverd, een lange en een korte strap. Op de foto zie je dat ik de tas draag met de korte strap.

Afmeting van deze tas van Hey Marly: 14.5 cm (H), 22 cm (W), 7 cm (D)

De naam Halfmoon komt natuurlijk door de vorm van de tas. Deze is plat aan de bovenkant en loopt rond aan de onderkant. Bovenop heeft hij een handvat, de klep zit vast met een magneet en kun je gewoon opendoen maar er zit nog wel een ritssluiting in. Persoonlijk vind ik dit wel fijn en een veilig idee. In de tas zelf heb je nog aparte vakjes en ook aan de achterkant van de tas zit nog een vak (op je lichaam). Echt top! De tas heeft gouden hardware.

Deze beige Halfmoon Bag is verkrijgbaar bij Hey Marly voor € 139,90

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen:

2 Reacties