fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

Kortingscode ARMEDANGELS

Kortingscode ARMEDANGELS

ARMEDANGELS, ik heb het merk helemaal ontdekt. Eind 2022 ontving ik mijn eerste pakketje van het merk en ik was eigenlijk direct enthousiast. De collectie is verrassend en de kwaliteit van de items is perfect. Mijn vriend heeft inmiddels heel wat items in zijn kast hangen van het merk en ik ook! Inmiddels werk ik regelmatig met ze samen en in dit artikel mag ik een Kortingscode ARMEDANGELS met je delen. Geloof me, die wil je. Happy shopping!

ARMEDANGELS Kortingscode

Oh my! De nieuwe collectie van ARMEDANGELS is echt fantastisch. Hij bestaat uit mooie, lichte tinten met o.a. veel offwhite en lichtblauw. De truien van ARMEDANGELS zijn heerlijk warm en de jeans zitten als gegoten.

Benieuwd naar de spijkerbroeken van het merk? Lees ook –> Detox Denim van ARMEDANGELS

De trui die je ziet op de foto is OLESSYAA AQUA FLORAL. Deze is gemaakt van biologisch katoen, heeft een loose fit en een ronde halslijn. Ik draag hem in de maat S en vind de floral print met het babyblauw op de offwhite kleur heel erg mooi. Hij is er trouwens ook in het black/white. Mijn favoriete jeans is de ENIJAA HEMP in de kleur Mineral Blue. Dit is een highwaist jeans met wijde pijpen. Deze broek zit echt als gegoten met lekker veel stretch en een zachte stof. Ik draag hem in de maat 27/32 en verrassend genoeg valt hij voor mij, qua lengte, ook perfect. Normaliter heb ik een lengtemaat 34 nodig (ik ben 1.78m.) maar bij ARMEDANGELS is dat niet het geval.

15% korting bij ARMEDANGELS

Zoals beloofd heb ik een hele fijne Kortingscode ARMEDANGELS voor jullie. Met de code LINDSEYBELJAARS15 krijgen jullie 15% korting op jullie aankoop. Via deze link wordt de korting automatisch verrekend in je winkelmandje. Net zo handig! Happy shopping X

Shop jij weleens bij ARMEDANGELS? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: