fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Mooie krabpaal voor katten

Mooie krabpaal voor katten

Sjakie en Spyke, onze twee huisdieren. Sjakie is onze kat die wij inmiddels alweer bijna 6 jaar hebben. Toen mijn vriend en ik gingen samenwonen was hij twee dagen later al bij ons in huis. Hij is in het dorp gevonden op een boerderij als klein katje en wij besloten hem een warm thuis te geven. Een jaar later kregen wij Spyke, een Mechelse herder puppy die inmiddels alles behalve een pup is, haha! Wij houden onwijs veel van onze dieren en verwennen ze graag. Sjakie is laatst verwend met een nieuwe krabpaal. Ben jij nog op zoek naar een mooie krabpaal voor katten? Lees dan zeker verder!

Snoozle Krabpaal

Ken je het merk Snoozle? Het is een heel tof merk met heerlijke manden voor katten en honden. Voor Spyke hebben wij van dit merk ook een prachtig kussen. Voor Sjakie hebben we echter gekozen voor een Snoozle Loop Krabpaal.

Lees ook –> groot hondenkussen

Voor een kat is een krabpaal ontzettend belangrijk. Ze hebbe deze nodig om hun nagels goed te kunnen verzorgen. Dat niet alleen want een kat houd natuurlijk ook van klimmen en klauteren. Mijn oog viel gelijk op deze Loop Krabpaal van Snoozle omdat het design mij enorm aansprak. De kleur matcht perfect bij ons interieur!

De krabpaal heeft een afmeting van L86cm x B27cm x H27cm. Wij hebben hem in het zwart maar hij is er ook in het wit. Na ontvangst hebben wij hem meteen neergezet en Sjakie was direct geïnteresseerd. Hij had heel snel in de gaten dat hij met zijn nageltjes perfect in het karton kon krabben. Het begon echt met spelen en krabben maar inmiddels is het voor Sjakie ook echt een chillplek geworden. Lekker zitten, liggen en slapen doet hij inmiddels ook op deze Snoozle krabpaal. Hij blij, wij blij. Alles voor een Happy Animal.

Deze Snoozle Loop Krabpaal is voor €63,95 te koop.

  • Inclusief een zakje kattenkruid

Heb jij een kat in huis?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: