fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Winter outfit voor Dames

Winter outfit voor Dames

Yes! Het is weer dinsdag, tijd voor een nieuwe Outfit of the Day. Als je mij volgt op Instagram dan heb je deze look absoluut al voorbij zien komen. In dit artikel licht ik de outfit wat meer toe en vertel ik uiteraard alle merken van de kledingstukken. Benieuwd naar deze winter outfit voor dames? Lees gezellig mee.

Winter outfit voor Dames

Winter OOTD voor Dames

Ik begin bij de beige, oversized blazer. Deze heb ik al een hele tijd in mijn kast hangen en ik draag hem heel erg graag. Het is een beige blazer van ComeGetFashion. Hij is lekker zacht en heeft schoudervulling voor een wat meer boxy effect. De top die ik draag is van Stronger. Eigenlijk is dit dus een sporttop maar dat zie je, als je het mij vraagt, niet. Het is juist een hele mooie basic met een dikke ribstof. Ik heb deze top in veel verschillende kleuren en draag ze heel graag onder een blazer.

De jeans die ik draag is van Loavies. Ik heb deze al best wel een tijdje maar ik kwam er laatst achter dat hij nog steeds te koop is in de webshop. Het is een bestseller die verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Naast deze blauwe variant heb ik namelijk ook nog een grijze en een off white variant. Als je bij Loavies zoekt op ‘Casual statement’ vind je hem. Ik draag hem in de maat 27 en hij zit bij mij perfect. Zowel bij mijn taille als qua lengte. Ik ben 1.78m en een jeans vinden met een goede lengte kan een struggle zijn. Maar dat was bij deze jeans van Loavies gelukkig geen probleem.

De boots die ik draag zijn van MiMaO. Dit zijn chelsea boots met zwarte elastieken. Ze zitten echt als gegoten en ik draag ze heel graag. Grappig want ook deze heb ik nog in een andere kleur, namelijk in een beige/camel kleur. Tsja.. als iets goed zit en je bent er verliefd op, waarom zou je het dan niet aanschaffen in meerdere kleuren?

Oké, de ster van deze outfit is deze Beige Halfmoon Bag van Hey Marly. Ik ben echt helemaal weg van dit tasje. Ik draag hem in de kleur Mocha, een beige/koffie kleur. Het tasje heeft gouden hardware en kan op verschillende manieren worden gedragen. De manier waarop ik hem draag in deze Winter outfit voor Dames is uiteraard mijn favoriet!

Wat vind jij van mijn Winter outfit voor Dames?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: