fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Cosmetische ingrepen die ik overweeg

Cosmetische ingrepen die ik overweeg

Ja, je leest het goed. Ik overweeg een aantal cosmetische ingrepen. Hier wil ik geen geheim van maken want ik vind dat er geen taboe op cosmetische en plastische ingrepen hoeft te zitten. Iedereen is onzeker en gelukkig leven we in een wereld waar daar iets aan kan worden gedaan. In dit artikel deel ik de cosmetische ingrepen die ik overweeg.

Kleine cosmetische ingrepen

Als je denkt aan cosmetische ingrepen dan denk je wellicht direct aan grote ingrepen zoals een borstvergroting of een facelift. Of aan andere ingrepen die niet operatief zijn zoals botox of fillers. Hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht bij De Botoxspecialist en met fillers kan het natuurlijke volume van de huid worden verbeterd en rimpels worden verzacht. Wellicht overweeg ik dit over een aantal jaartjes als de fijne lijntjes in mijn gezicht zichtbaar worden. Voor nu zijn dit de drie cosmetische ingrepen die ik overweeg:

Laser haarverwijdering

Over het verwijderen van je haren met behulp van een laser denk ik al een tijdje na. Jeetje, wat lijkt het me heerlijk om van het haar af te zijn en mij niet meer te hoeven scheren. Ik heb het dan voornamelijk over mijn benen, schaamstreek en oksels. Het blijft een vervelend klusje en zeker in de zomer is het gewoon echt heerlijk om hier niet meer over na te hoeven denken.

Permanente make-up

Stel, je wordt wakker, je frist je op en kleed je aan en kunt eigenlijk bijna direct de deur uit. Dat is toch mega chill? Nu is mijn everyday make-up routine niet heel lang maar er zijn wel stappen die ik eigenlijk nooit oversla. Zoals het aanbrengen van een potloodje langs mijn wimperrand, het invullen van mijn wenkbrauwen en het aanbrengen van een natuurlijk kleurtje op mijn lippen. Permanente make-up lijkt me hiervoor gewoon een hele fijne oplossing. Tegenwoordig kunnen ze dit zo mooi en natuurlijk dat ik het zeker overweeg.

Chemische peeling

Yes, ook dit is een cosmetische ingreep. Een chemische peeling is een techniek die ontwikkeld is om rimpels minder zichtbaar te maken. Ik heb op dit moment nog weinig last van rimpels maar ben ook van mening dat het belangrijk is om ervoor te zorgen dat de rimpels ook niet worden gevormd. Als ze er eenmaal zijn dan blijven ze ook. Een chemische peeling is dan een goede optie.

Dit zijn de drie cosmetische ingrepen die ik overweeg. Hoe zit dat bij jou?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: