fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Favorieten van augustus 2022

Favorieten van augustus 2022

Holymoly! Ineens is het gewoon september. Bizar! Echt frustrerend hoe, voor mijn gevoel, er geen eind komt aan de herfst en winter terwijl de lente en zomer echt voorbij vliegen. Is dit herkenbaar? Ik ben benieuwd. Anyways, uiteraard sluit ik de maand augustus niet af zonder mijn favorieten van de maand te bespreken. Lees je mee? Let’s go! 

Rode midi jurk van MyJewellery

Rode midijurk van MyJewellery

Een tijdje terug had ik weer een hele leuke samenwerking met MyJewellery. De timing was perfect wat de nieuwe collectie was net gelanceerd. De print van deze jurk viel me echt meteen op. Rood met beige, I love it! Deze print was er in verschillende modellen zoals een midijurk, een mini jurk, een rokje, een top, genoeg keuze. Ik ben dus gegaan voor de rode midijurk van MyJewellery en dat was echt een perfecte keuze. Ik heb deze jurk namelijk onwijs veel gedragen in augustus en ben er echt heel erg blij mee.

Zelfklevende nagelstickers van Blitsbee

Zelfklevende nagelstickers van Blitsbee

Mijn nagels, ik neem er echt veel te weinig de tijd voor. Ik knip en vijl ze echt op tijd maar de verzorging ervan laat vaak te wensen over. Soms neem ik de tijd om mijn nagels te lakken maar ook dit doe ik echt niet altijd. Vaak zijn mijn nagels gewoon eau natural, zonder lakje. Zonde want ik vind mooi verzorgde en gelakte nagels wel heel erg mooi. Via Instagram kreeg ik een DM van Blitsbee met de vraag of ik hun zelfklevende nagelstickers eens wilde proberen. Het trok direct mijn interesse en ongeveer 5 dagen later lag er een pakketje met zelfklevende nagelstickers van Blitsbee op mijn deurmat. Geen grapje, terwijl ik dit typ heb ik ook zelfklevende nagelstickers op. En geloof mij, het werkt als een malle! Het aanbrengen ervan is super snel, je hoeft niet te wachten tot je nagels ‘droog’ zijn (dat haat ik echt) en ze zitten inmiddels al 10 dagen. Daarnaast is het niet een ‘gewoon’ kleurtje maar meteen een tof design oftewel een nailart. Normaliter duurt dit natuurlijk onwijs lang maar met deze nagelstickers ben ik echt in 10 minuten helemaal klaar. Ik ben fan en ga zeker meer bestellen!

Bondi Sands Face SPF50+

Bondi Sands Face SPF50+

Wat boffen we met het weer! Echt onwijs genieten zeg! De hele zomer is het al zonovergoten met heerlijke temperaturen. Mij hoor je zeker niet klagen! Wel neem ik skincare en zonbescherming altijd erg serieus. Zeker met de hete dagen waarbij de zon erg fel is draag ik een SPF50. Van Bondi Sands kreeg ik de Face SPF50+ opgestuurd en daar ben ik erg over te spreken. Ik heb hem zelfs al zoveel gedragen dat de tube al bijna leeg is. Niet erg, want daar is hij uiteraard voor bedoeld. Anyways, mocht je nog op zoek zijn naar een fijne SPF50 voor het gezicht? Check dan zeker de Bondi Sands Face SPF50+.

Favorieten van augustus 2022

Dit waren ze, mijn favorieten van augustus 2022! Als je één favoriet van augustus mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen: