fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Bondi Sands Face SPF50+

Bondi Sands Face SPF50+

Bondi Sands heb ik leren als een merk dat producten voor zelfbruiners verkoopt. Vooral de Self Tan Foam is een zeer populair product van het merk. Maar, Bondi Sands heeft ook zonnebrand en laatst ontving ik een pakketje met hun SPF50. In dit artikel review ik de Bondi Sands Face SPF50+. Ben jij benieuwd of dit product een musthave is voor jouw zomervakantie? Lees dan zeker mee!

Bondi Sands Face Lotion Fragrance Free SPF50+

Graag bespreek ik eerst de vormgeving van het product. Het is een witte tube waarop ‘Bondi Sands’ in het goud staat op een grote, gele zon. Hierdoor is het eigenlijk ook al meteen duidelijk dat het gaat om een zonnebrand. De rest van de tekst staat in het donkerblauw op de tube. Daarnaast is er een gouden band aangebracht waarin ‘fragrance free’ staat. Het is dus een parfumvrije formule en daar legt het merk graag de nadruk op.

Goed om te weten is dat deze Bondi Sands Face SPF50+ zowel tegen UVA en UVB beschermd. Het is een waterbestendige formule die 72 uur hydratatie beloofd. Aan de formule is namelijk aloë vera en vitamine E toegevoegd.

Bondi Sands Face SPF50+

De zonnebrand zelf is wit van kleur. Eigenlijk is dit vrijwel altijd het geval bij een zonnebrand. Het product is parfumvrij en daardoor ruik je wel echt een typische zonnebrandgeur in de crème. Hij is wel vrij dun qua structuur waardoor hij zich goed en makkelijk laat uitsmeren. Hij laat geen witte vloed achter maar blijft wel wat vettig aanvoelen. Om hierna make-up aan te brengen is niet echt aan te raden. Om die reden zou ik deze Bondi Sands Face Lotion Fragrance Free SPF50+ aanraden als je bijvoorbeeld een dag naar het strand gaat en geen make-up draagt.

Ik heb deze SPF getest tijdens een zeer zonnige dag waarbij ik ook zeker wat momenten echt in het zonnetje heb gelegen. Hij beschermt absoluut! Ik heb mij de hele middag ‘veilig’ gevoeld met deze zonnebrand op mijn gezicht. Wij gaan nog op zomervakantie naar Zuid-Frankrijk en ik ga deze zonnebrand van Bondi Sands absoluut meenemen.

Deze Bondi Sands Face SPF50+ bevat 75ml. en kost € 14,99

  • Hij is o.a. verkrijgbaar bij Douglas (op dit moment met 25% korting)

Draag jij altijd een SPF50?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: