fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Zelfklevende nagelstickers van Blitsbee

Zelfklevende nagelstickers van Blitsbee

Een heerlijke, zomerse nailart, we worden er denk ik allemaal wel vrolijk van. Toch moet ik zeggen dat ik mijzelf nooit uitleef op het maken van een nailart. Vaak heb ik al weinig tijd om überhaupt mijn nagels te lakken waardoor ik al snel tevreden ben met een simpel kleurtje en twee laagjes. Echter is daar inmiddels wel een oplossing voor. Ik ontving de zelfklevende nagelstickers van Blitsbee. Is dit een yay of een nee? Lees nu met mij mee.

Zelfklevende nagelwraps

De zelfklevende nagelstickers worden ook wel nagelwraps genoemd. Bij ‘wrappen’ denken we al snel aan het wrappen van een auto. Oftewel, de auto voorzien van folie waardoor deze een totaal andere uitstraling krijgt. Ditzelfde idee is dus nu ook beschikbaar voor je nagels. Van Blitsbee kreeg ik een berichtje op Instagram met de vraag of ik het leuk vond om 5 designs uit te testen. Ik was eigenlijk direct super enthousiast en nieuwsgierig. Zo gezegd, zo gedaan. Een aantal dagen later ontving ik 5 naildesigns, netjes ingepakt, van Blitsbee. Naast de 5 nagelstickers zit er ook een bokkenpootje en een vijl in het pakket.

We zitten natuurlijk midden in de Pride! Daarom koos ik sowieso voor een blauwe nailwrap met regenbogen erop. Het leek me wel erg gepast nu! De andere nailarts zijn eigenlijk vrij uiteenlopend. Zo ben ik gegaan voor een nailarts met beige, met bloemen, fel roze en lila met dots. Printjes om vrolijk van te worden. Vind je ook niet?

Hoe breng je nagelstickers aan?

  1. Duw met het bokkenpootje de nagelriemen naar achteren
  2. Kies per nagel de juiste maat voor je nagel (er is keuze uit 8 maten)
    • tip: past de maat niet? Je kunt de nagelstickers bijknippen!
  3. Verwijder de transparante folie en verwijder de nagelsticker van de zilveren achterkant
  4. Plaats de nagelsticker op je nagel en druk de sticker goed aan
  5. Vouw de overtollige sticker onder je nagelrand zodat je hele nagel goed bedekt is
  6. Vijl het gevouwen uiteinde van de sticker van je nagel af en you’re ready! 

Wil jij langer genieten van je nagelsticker? Dan kun je deze eventueel sealen met een transparante topcoat.

Zelfklevende nagelstickers van Blitsbee

Op het moment dat ik dit artikel typ heb ik de regenboogstickers op mijn nagels. Deze heb ik 5 dagen geleden aangebracht en jawel, ze zitten nog steeds perfect. Ik heb er géén transparante coating over aangebracht en heb uiteraard mijn nagels blootgesteld aan o.a. douchen, afwassen en handen wassen. Ze zitten nog steeds op zijn plaats dus dit werkt echt heel goed. Ik ben super blij met deze zelfklevende nagelstickers van Blitsbee. Echt een uitkomst. Volgens mij was ik zo’n 10 minuten bezig met het plakken van de stickers en geniet nu dus al bijna een week van de nailart. Wat wil je nog meer?

Je koopt de nailart voor +/- € 10,99 / € 12,99 bij Blitsbee.

  • Tip: wil je langer met de nagelstickers doen? Je kunt er ook voor kiezen om bijv. maar 2 nagels van een sticker te voorzien en de rest van de nagels te lakken met een basic lakje die goed bij het design past. Dan kun je net even wat langer doen met de nailwraps.

Hou jij van nailart?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: