fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Een typische vakantie outfit

Een typische vakantie outfit

Zoals jullie wel weten deel ik heel graag mijn outfits met jullie. Maar, deze outfit is speciaal. Waarom? Omdat mijn vriend hem uit heeft gekozen. Tijdens onze vakantie zei ik tegen mijn vriend: ‘Schat, wat als jij voor mij een outfit uitkiest?’ Challenge accepted. Na wat wikken en wegen werd de keuze gemaakt en was het tijd om deze outfit te dragen. Een typische vakantie outfit maar ik was absoluut tevreden met de keuze.

Mijn vriend vind mijn kledingstyle altijd hartstikke leuk. Altijd als ik aan hem vraag: ‘Schat, is dit leuk?’ Dan is zijn antwoord steevast ja. Vandaar dat het mij wel leuk leek om de rollen eens om te draaien. Om niets te zeggen en hem gewoon blanco iets te laten kiezen uit mijn kledingkast. Hij heeft diverse outfits overwogen maar is uiteindelijk toch gegaan voor een vrij simpele maar leuke outfit.

Het t-shirt dat ik draag is van Tommy Hilfiger. Ik heb dit shirt ooit ontvangen via Plutosport. Een wit, basic t-shirt is natuurlijk altijd een hele goede basis voor een outfit. Ik draag een lila shortje. Dit is een highwaist shortje met een paperbag-effect. In de taille zit dan ook een band die je moet strikken. Verder heeft de short zakken en is hij super comfortabel door de zachte, linnen stof. Een stuk comfortabeler dan een strakke spijkershort. Het shortje is van MyJewellery. Mijn schoenen zijn witte Nike sneakers. Deze heb ik ooit ontvangen die vanHaren.

Om de outfit compleet te maken draag ik gouden accessoires. Mijn armbanden, ringen, oorbellen, kettingen en zonnebril zijn eigenlijk allemaal goud. Van allerlei diverse merken ook, zoals Pandora, iXXXi jewelry en Finaste. Mijn zonnebril is een Ray-Ban round metal via Brandfield.

Zoals ik al heb gezegd, ik was erg blij met de keuze van mijn vriend. Het is een typische vakantie outfit maar wel een hele leuke outfit en daarnaast ook nog eens lekker luchtig en comfortabel.

Wat draag jij het liefst op vakantie?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: