fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Rode midi jurk van MyJewellery

Rode midi jurk van MyJewellery

My Jewellery, het blijft een leuk merk! Eens in de zoveel tijd mag ik iets leuks uitzoeken in de webshop en in juli ben ik gegaan voor een rode midi jurk van MyJewellery. Een jurk die ik, sindsdien, echt onwijs veel gedragen. Eigenlijk kun je wel stellen dat het mijn favoriete jurk is op dit moment. Vandaar dat ik hem graag aan je laat zien in dit artikel. Lees je mee?

Rode midi jurk met beige bloemenprint

Ik had geluk! Zodra ik iets mocht uitzoeken stond de nieuwe collectie net online. Prima timing dus! Zoals jullie weten ben ik gek op beige en heb ik heel veel schoenen, tassen en accessoires in het beige. Dit is een rode midi jurk met beige bloemenprint. Je raad het al, een rode jurk die dus perfect te combineren is met beige.

Het is een omslagjurk en in de zijnaad zit een opening voor het strikkoord. Hierdoor kun je hem mooi om je middel slaan voor een getailleerd effect. Door de omslag valt de halslijn in een v-vorm. De jurk heeft korte mouwen die heel flatterend vallen. Qua lengte valt hij bij mij (ik ben 1.78m.) net over de knie.

Een jurk als deze kun je natuurlijk eindeloos combineren. Je kunt gaan voor een beachvibe door de jurk te combineren met een slippertje of sandaaltje. Voor een feestje combineer je hem met een mooie hak of een laarsje. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een casual look en onder de jurk stoere boots te dragen of sportieve sneakers. Je kunt er echt alle kanten mee op!

In deze look draag ik hem met cognackleurige sandaaltjes van Tommy Hilfiger met een gouden detail. Mijn offwhite/beige tas is van Omoda en mijn Ray-Ban heb ik via Brandfield.

Deze rode midi jurk met beige bloemenprint kost € 49,99. Ik draag een maat S. 

Yes! Ik ben helemaal blij met deze jurk. Wat vind jij van deze Rode midi jurk van MyJewellery?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Ik heb de items gekregen van My Jewellery.

Delen: