fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Favorieten van juli 2022

Favorieten van juli 2022

Oeeeeh yeaah! Augustus is aangebroken, de maand waarin wij heerlijk op vakantie gaan. Jeetje, wat heb ik er toch zin in zeg. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten! Maar, uiteraard luiden wij deze nieuwe maand niet in zonder de favorieten van juli 2022 te bespreken. Ben jij benieuwd naar mijn favorieten van de afgelopen maand? Lees dan gezellig mee!

Summer Sports Outfit van Stronger

Summer Sports Outfit van Stronger

Oh wat is het toch heerlijk warm in Nederland. Ik kan echt onwijs genieten van deze zomerse dagen. Het liefst ben ik heel de dag buiten en maak ik een mooie en lange wandeling samen met mijn vriend en Mechelse herder Spyke. In de afgelopen maand heb ik deze Summer Sports Outfit van Stronger heel veel gedragen. Het is een croptop en een bikershort uit de Smooth Collectie in de kleur Marina Blue. De stof is echt zo ongelofelijk zacht waardoor de set zo mega comfortabel is. Echt perfect voor warme dagen!

  • Met de code BELJAARS20 krijg je 20% korting op alle items (met uitzondering van de sale). Happy Shopping!!

Andrélon Levendig Lang Lijn

Andrélon Levendig Lang Lijn

De gloednieuwe lijn van Andrélon, de Andrélon Levendig Lang Lijn! Nu heb ik natuurlijk heel lang blond haar en dat maakte mij direct heel nieuwsgierig naar deze lijn van Andrélon. Inmiddels gebruik ik deze lijn alweer de hele maand en hij is echt heel fijn. Ook ben ik erg te spreken over het 1 minuut Wow Masker! Zeker een fijne routine.

Paarse blouse van Dress Like You

Paarse blouse van Dress Like You

Begin juli mocht ik van Dress Like You weer een aantal items uitzoeken in de webshop. Ik heb dit merk echt helemaal ontdekt en ben er absoluut fan van! Met name van deze paarse blouse van Dress Like You. De blouse heeft zo’n lekker stofje, heeft een leuke pasvorm met een lila streepjesprint. Heel leuk om te combineren met spijkerstof maar zeker ook met beige. Ik heb hem in ieder geval al veel gedragen!

  • Dress Like You is verkrijgbaar bij Invito.

Kruidvat Natures Refreshing Shower Gel

Kruidvat Natures Refreshing Shower Gel

Ik ben echt een badeend maar met dit soort warme dagen is een bad nemen me toch net iets te gek. Ik spring dan liever onder een lauwwarme douche. ZOals jullie inmiddels wel weten ben ik lid van de Kruidvat Squad en krijg iedere maand een fantastisch pakket van Kruidvat toegestuurd. Afgelopen maand zat hier de Kruidvat Natures Refreshing Shower Gel in. De geuren spraken me direct aan en zodra onze oude douchegel op was zijn we deze gaan gebruiken. Echt de perfecte showergel voor warme dagen. Hij is heerlijk!

Sandalen van Maruti 

De Kiki Sandalen Pixel Offwhite hebben een chunky witte zool met een sierlijke kurkrand. Je sluit de sandaal met een zilveren riempje om je enkel. De bandjes hebben een off white pixel vachtje en daar werd ik eigenlijk meteen verliefd op. Ik heb deze sandalen van Maruti heel veel gedragen!

Favorieten van juli 2022

Dit waren ze, mijn favorieten van juli 2022! Als je één favoriet van juli mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen: