fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

IK SKIN PERFECTION Mineral SPF 30

IK SKIN PERFECTION Mineral SPF 30

Oh my! Heb je het weer gezien voor de komende week? Weercijfer 7 en 8 met gemiddeld 25/26 graden en lekker zonnig. Ik zeg, kom maar door. Heerlijk! Met dit soort dagen is het natuurlijk wel erg belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon. Ik heb een tijdje geleden de IK SKIN PERFECTION Mineral SPF 30 ontvangen en deze inmiddels ook al getest. Ik vertel je er graag wat meer over. Lees je mee?

Zonbescherming van IK SKIN PERFECTION

Ik zal het eerlijk toegeven, begin dit jaar had ik nog nooit van IK SKIN PERFECTION gehoord. Totdat ik er in het voorjaar een persbericht van ontving welke werd gevolgd door een mooi pakket. Inmiddels heb ik een mooie eerste indruk van het merk en heb ik een nieuw product ontvangen, namelijk deze IK SKIN PERFECTION Mineral SPF 30.

IK SKIN PERFECTION over dit product: De MINERAL SPF 30 beschermt op 100% natuurlijke wijze optimaal tegen UV stralen. De MINERAL SPF 30 werkt hydraterend, verzorgend en is waterproof. Het helpt pigmentatie te voorkomen, vermindert roodheid en gaat het ontstaan van donkere verkleuringen tegen, zonder te plakken of een witte waas achter te laten.

Lees ook –> IK SKIN PERFECTION SUN SPF 50

De SPF 50 heb ik in juni meegenomen naar Zuid-Frankrijk. Hier was de zon onwijs fel en was smeren met zonnebrand echt een must. De SPF 50 is mij toen echt onwijs goed bevallen. Wat een fijn spul! Vandaar dat ik ook direct heel nieuwsgierig was naar deze SPF30 variant.

Wat mij direct opviel is dat de flacon wel wat anders is. Oké, qua vormgeving hetzelfde, maar qua pompje niet. Die van de SPF50 is echt briljant dus stiekem vind ik het wel jammer dat deze spraytuit niet ook op de SPF30 zit. Verder is de formule zeker vergelijkbaar met de SPF50. Het product zelf is wit maar laat zich heel makkelijk transparant uitsmeren. Hij laat geen witte waas of vette laag achter en trekt lekker snel in. Heel fijn! Deze gaat sowieso met mij mee op vakantie deze zomer. Ik begin namelijk eerst met een SPF50 en ga daarna vaak over naar een SPF30. Deze combinatie werkt voor mij erg goed!

Het product is vegan, vrij van nano, kidsproof, micro plastic vrij en goed voor het koraalrif en zeeleven. 

Deze IK SKIN PERFECTION Mineral SPF 30 bevat 50ml. en kost € 29,90

Bescherm jij je altijd goed tegen de zon?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat een gekregen product.

Delen:

1 Reactie

  1. 30 juli 2022 / 18:46

    Klinkt goed! Ik ga het binnenkort ook aanschaffen.