fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Summer Sports Outfit van Stronger

Summer Sports Outfit van Stronger

Wat ben ik toch fan van Stronger. Ik draag de sportkleding van Stronger tijdens het sporten maar ben ook geregeld te vinden in hun loungewear en beachwear. De items hebben een hele mooie kwaliteit en zitten ongelofelijk comfortabel. Twee weken geleden mocht ik weer wat nieuwe items uitzoeken in de webshop en ik ben gegaan voor een Summer Sports Outfit van Stronger. Ik laat je hem graag zien in dit artikel.

Sport outfit van Stronger

Is het je weleens opgevallen dat Stronger echt onwijs actief is in het ontwikkelen van nieuwe collecties? Het is echt super tof. Tijdens het bezoeken van de webshop viel mijn oog direct op de Ready for Takeoff collectie. Of het kwam door de felle kleurtjes of door Geraldine Kemper die model staat voor deze collectie weet ik niet maar geloof mij, het is echt heel tof. Sowieso tof dat naast Monica Geuze nu ook Geraldine Kemper samenwerkt met Stronger!

In de Ready for Takeoff collectie worden de smoots-seths geïntroduceerd. Deze set bestaat uit de volgende items:

  • Longe Sleeve
  • Tights
  • Crop Top
  • Bike Shorts

Deze items zijn te verkrijgen in vier kleuren, namelijk:

  • Stone Grey
  • Brown
  • Marina blue
  • Black

Ik heb gekozen voor een crop top en een bike shorts in de kleur marina blue. Deze kleur sprak mij namelijk echt direct aan. Lekker fel en heel passend bij de zomer. Daarnaast heb ik al genoeg leggingen en long sleeves van Stronger en besloot ik dus te gaan voor een croptop en een bikeshorts.

Wat mij direct opviel, toen ik het pakketje ontving, is dat de stof echt heel zacht en rekbaar is. Nog soepeler dan ik van Stronger gewend ben. Smooth is dan ook zeker een perfecte naam. De croptop bevat gekruiste schouderbandjes en een ribgebreide band onder het borstgebied. De bike shorts heeft een brede, hoge taille en valt boven de knie. Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze Summer Sports Outfit van Stronger!

Kortingscode Stronger

Wil jij nou ook shoppen bij Stronger? Ik heb een hele leuke kortingscode voor je. Met de code BELJAARS20 krijg je 20% korting op alle items (met uitzondering van de sale). Happy Shopping!!

Heb jij weleens geshopt bij Stronger?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: