fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Sandalen van Maruti

Sandalen van Maruti

In deze warme tijd van het jaar skip ik de laarsjes en sneakers even. Eigenlijk ga ik vooral de deur uit op slippers, sandalen en bij uitzondering een loafertje. Een aantal weken terug ontving ik Sandalen van Maruti. Ik ben er zo onwijs dol op geworden dat ze absoluut tot mijn favorieten behoren. Vandaar dat ik er graag wat meer over vertel in dit artikel. Lees je mee?

Kiki Sandalen Pixel Offwhite

Al een tijdje had ik de schoenen van Maruti op het oog. Ik kwam de pagina vol toffe schoenen namelijk regelmatig tegen op Instagram. Een aantal weken geleden ontving ik een mailtje met de vraag of ik het leuk vond om een paar sandalen van het merk te ontvangen. Mijn oog viel direct op de Kiki Sandalen Pixel Offwhite.

Maruti zegt over deze sandalen: ‘elegant meets robuust’. Met deze omschrijving ben ik het zeker eens. De sandalen hebben een chunky witte zool met een sierlijke kurkrand. Je sluit de sandaal met een zilveren riempje om je enkel. De bandjes hebben een off white pixel vachtje en daar werd ik eigenlijk meteen verliefd op. Zoals jullie wel weten draag ik heel veel beige en offwhite en deze sandalen die matchen eigenlijk bij heel veel outfits. Ideaal! Oh en een extra pluspunt, deze sandalen zitten echt zo lekker. Heerlijk zacht om je voeten!

In deze look combineer ik de Kiki Pixel Offwhite Sandalen van Maruti met een beige rok van Gina Tricot. Deze rok valt tot over de knie, heeft een elastieke band in de taille en zakken. Daarop draag ik een lichtblauwe croptop van NA-KD. Het wit uit de sandalen komt weer terug in de handtas met gouden accenten in mijn sieraden en de zonnebril.

Deze sandalen van Maruti zijn te koop voor €79,99

Een lekker lookje voor de zomer, als je het mij vraagt. Ik ben in ieder geval dol op mijn nieuwe sandalen van Maruti. 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: