fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Beter in je vel zitten? Deze 3 tips helpen je!

Beter in je vel zitten? Deze 3 tips helpen je!

Voel je je down? Zit je even niet lekker in je vel? Geen stress, dat gevoel ervaren we echt allemaal weleens. Het leven heeft nu eenmaal ups en downs en je kunt je niet iedere dag even happy en energiek voelen. Zit jij in een dipje? Wil je graag beter in je vel zitten? Deze 3 tips helpen je! Let’s go!

Beweeg lekker

Juist wanneer je niet lekker in je vel zit heb je waarschijnlijk alles behalve zin om te bewegen. Althans, ik herken dat wel echt bij mijzelf. Toch voel ik mij een stuk beter wanneer ik wel heb bewogen. Wanneer ik bijvoorbeeld een heerlijke lange wandeling heb gemaakt met mijn hond. Je moet jezelf er even toezetten maar achteraf voel je je gewoon echt vele malen beter.

Yoga is bijvoorbeeld ook een hele prettige manier om ervoor te zorgen dat je je beter in je vel voelt. Met yoga ben je èn lekker aan het bewegen èn kom je even helemaal tot rust. Echt een fijne combinatie. Daarnaast heb je alleen een yogamat nodig en kun je het gewoon thuis doen waar en wanneer je wilt. Ik zeg, bestel een yogamat online en off you go! 

Gun jezelf rust

Zorg goed voor jezelf, gun jezelf rust en verwen je zelf. Plan wat extra me-time in, je hebt het verdient! Ik doe dit het liefst door een heerlijk warm bad vol te laten lopen met mijn favoriete badolie van Kneipp. Ik zet er dan een heerlijke geurkaars bij aan, zet wat sfeerverlichting aan en kijk een simpele serie op Netflix of lees lekker in een boek. Als je het mij vraagt is dat dè perfecte avond. Geloof me, je laad er echt helemaal van op en je voelt je daarna echt 10x beter en helemaal zen!

Praat met iemand

Als je dipje aan blijft houden dan adviseer ik zeker ook om met iemand te gaan praten. Nu doel ik niet meteen op bijvoorbeeld een therapeut maar gewoon op een goede vriend of vriendin waar je je prettig bij voelt. Even lekker kletsen met iemand waar je helemaal je ei bij kwijt kunt. Waar ruimte is voor een lach of een traan, iemand die naar je luistert maar zeker ook afleiding biedt. Ook dit zal je goeddoen, dat weet ik zeker!

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 10 juli 2022 / 01:25

    Een dagje relaxen bij een wellness center helpt mij ook heel erg!