fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Kruidvat Natures Refreshing Shower Gel

Kruidvat Natures Refreshing Shower Gel

Als je mij volgt op Instagram dan weet je dat ik in 2022 trots lid ben geworden van de Kruidvat Squad. Het is een onwijs leuke samenwerking waar ik echt heel blij mee ben. Eén keer in de maand krijg ik een mooi gevulde box met producten en vorige maand zat hier o.a. de Kruidvat Natures Refreshing Shower Gel in. Deze showergel heb ik inmiddels uitgebreid getest en ik vertel je er graag alles over. Lees je mee?

Kruidvat Natures Refreshing Shower Gel

Showergel van Kruidvat

Eigenlijk viel de verpakking al meteen bij mij in de smaak. Het is een mooie, grote groene flacon. Op de verpakking wordt al snel duidelijk dat de verpakking is gemaakt van 98% gerecycled plastic en volledig recyclebaar is. Dit soort teksten zie je natuurlijk steeds meer bij merken en daar kan ik alleen maar 100% achterstaan.

De showergel is verrijkt met biologische eucalyptus en biologische rozemarijn. Dat zijn twee geuren die mij ook direct aanspreken. Ik hou namelijk enorm van geuren die mij doen denken aan de spa. Met bijvoorbeeld eucalyptus, rozemarijn en lavendel zit je bij mij al snel goed. Ik vind het heerlijke geuren om lekker bij te kunnen ontspannen.

Kruidvat belooft een verkwikkende geur die je nieuwe energie en vitaliteit geeft. De showergel bestaat uit 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong inclusief water. Mede door de keuze van biologische ingrediënten is het een bewuste keuze voor jezelf en voor het milieu.

Maar, dan natuurlijk de grote vraag: ‘Is deze showergel fijn?’ Nou geloof mij guys, hij is heerlijk. De geur is echt alles wat je ervan verwacht. Absoluut een spa beleving, lekker kruidig en verkwikkend. Echt zo’n luxe gevoel in de douche. De gel laat zich makkelijk over de huid uitsmeren en schuimt lichtjes. Na gebruik voelt mijn huid schoon en absoluut niet droog aan. De geur blijft nog lekker even hangen op de huid. Genieten! De showergel bevat 500ml. en zie je de prijs? Echt een koopje! En dan ook nog eens een aanbieding? Briljant! Ik ga hier meer van inslaan, absoluut!

  • Deze showergel van Kruidvat kost €2,99
    • Het leuke is, deze Kruidvat Natures Refreshing Shower Gel is op dit moment in de aanbieding en 1+1 gratis bij Kruidvat!

Ren jij met mij mee naar de winkel?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: