fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

Mijn ervaring met het bestellen van een Balance kerstpakket bij Fitbox

Mijn ervaring met het bestellen van een Balance kerstpakket bij Fitbox

Als HR-medewerker bij een marketingbedrijf met 60 medewerkers, is het mijn taak om ervoor te zorgen dat iedereen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Kerst is altijd een speciale tijd van het jaar waarin we onze waardering willen tonen, en dit jaar besloot ik om het Balance kerstpakket van Fitbox te bestellen.

Wat zat er in het pakket?

Het Balance kerstpakket was een ware traktatie voor de zintuigen. Het bevatte een prachtige aromatherapie-set met verschillende etherische oliën, een zachte yoga-mat, een set rustgevende theesoorten en zelfs een klein boekje met mindfulness-oefeningen. Alles was prachtig verpakt en straalde rust en balans uit. Dit paste perfect bij ons bedrijf waarin de waan van de dag regeert en waarin wij ook eens meer stil moeten staan bij het moment.

Wat kostte het?

Voor de kwaliteit en de inhoud van het pakket vond ik de prijs zeer redelijk. Per pakket betaalde ik €45. Gezien de positieve reacties van de medewerkers en de kwaliteit van de producten, vond ik dit een goede investering.

Ervaring met Fitbox

Vanaf het begin was mijn ervaring met Fitbox positief. Hun website was gebruiksvriendelijk en bood duidelijke informatie over elk pakket. Wat ik vooral waardeerde, was de transparantie over wat er in elk pakket zat, zodat ik precies wist wat ik kon verwachten.

Het bestelproces

Het bestellen was een fluitje van een cent. Na het kiezen van het Balance pakket, vulde ik de benodigde gegevens in, waaronder het aantal pakketten en de bezorgdatum. Er was ook een optie om een persoonlijk bericht toe te voegen, wat een leuke persoonlijke touch gaf. Binnen enkele minuten had ik de bestelling geplaatst en kreeg ik een bevestigingsmail.

Klantenservice

Tijdens het proces had ik een paar vragen over de levering. Ik nam contact op met de klantenservice van Fitbox en werd geholpen door een uiterst vriendelijke medewerker. Ze nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde met mijn keuze.

Conclusie

Mijn ervaring met het bestellen van het Balance kerstpakket bij Fitbox was uitstekend. Van het eenvoudige bestelproces tot de vriendelijke klantenservice, alles verliep soepel. En het belangrijkste: de reacties van de medewerkers waren positief. Ze waardeerden de gedachte achter het pakket en vonden de producten van hoge kwaliteit. Ik zou Fitbox zeker aanbevelen aan andere bedrijven voor een kerstpakket origineel idee.

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Dit artikel is een gastblog. 

Delen: