fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

3 onmisbare items in je tuin

3 onmisbare items in je tuin

Daar zitten we dan, midden in de zomer. Er zijn gelukkig al heel wat dagen geweest dat ik onwijs heb genoten van het zonnetje in onze tuin. De hele tuin staat bij ons in bloei en ik kan echt onwijs genieten van alle bloemen om mij heen. In dit artikel wil ik 3 onmisbare items in je tuin bespreken. Althans, naar mijn mening onmisbaar. Ben jij benieuwd naar deze 3 items? Lees dan met mij mee.

3 onmisbare items in je tuin

Schaduw

Alhoewel ik dol ben op de zon vind ik het absoluut een must om schaduw in de tuin te hebben. De hele dag in de zon zitten is natuurlijk niet goed voor je en je wilt natuurlijk ook de schaduw op kunnen zoeken wanneer je hier behoefte aan hebt. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de zomer buiten te eten maar doe ik dat ook het liefst in de schaduw. Nu kun je dit in je tuin natuurlijk creëren op verschillende manieren. Je kunt denken aan een boom, een overkapping of een parasol. Het handige aan een parasol is dat hij géén vaste plek heeft en je hem dus kan plaatsen waar je maar wilt. Wil je zon? Dan klap je hem in. Wil je schaduw? Dan klap je hem uit. Onmisbaar? Absoluut!

  • Wist je dat je ook kantelbare zweefparasols hebt? Ideaal als je een parasol boven je tafel wilt maar geen gat in je tafel hebt. Tip: Solero Fratello! Deze prachtige parasol is verkrijgbaar bij parasols.nl

Chillplekje

Zo’n heerlijke luie stoel waar je uren in kan liggen. Even eerlijk, die heb je toch gewoon nodig? Ik kan heel goed chillen maar dan moet ik wel wat te doen hebben. Vaak kijk ik een vlog op YouTube, luister ik een podcast op Podimo of lees ik lekker oldschool een boek. Zolang ik mij niet verveel en lekker lig ga ik nergens heen. Wij hebben een luie stoel in de vorm van een zitzak en die ligt echt fantastisch. Maar op mijn wishlist staat absoluut nog een hangmat. Het liefst eentje voor twee personen, lekker groot dus. Dat lijkt me echt heerlijk.

Planten en bloemen

Ik durf van mijzelf best wel te zeggen dat ik groene vingers heb. Jep, ik ben dol op planten en bloemen en verzorg ze goed. Ik zorg dat ze voldoende water krijgen, voeding wanneer nodig en verwijder snel dode bladeren, takken en uitgebloeide bloemen. Mijn tuin moet er tiptop uitzien en daar kan ik dan ook onwijs van genieten. Mijn tuin is vooral een combinatie van groene planten afgewisseld met roze, paarse en witte bloemen.

Stel je voor, het is een zonnige dag, je ligt in een heerlijke ligstoel in een tuin vol planten en bloemen met een parasol boven je? Beter wordt het niet toch? Als je het mij vraagt absoluut 3 onmisbare items in je tuin. 

Heb jij alle drie deze items in je tuin?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 10 juli 2022 / 18:58

    Ik heb laatst een mini fire pit gekocht op Amazon voor in de avonden. Super gezellig!