fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Happy Earth Pure Crystal Deo

Happy Earth Pure Crystal Deo

Van Happy Earth heb ik een mega tof perspakket ontvangen met allerlei producten van het merk, zoals deodorant, handzeep en showergel. Daarnaast zat er ook het toffe ‘Bucketlist boek voor een groene wereld‘ bij van Elise de Rijck. Altijd leuk als er een extraatje zit in een perspakket. Het pakket was een motivatie om in 2022 weer een handje mee te helpen aan een groenere wereld. Happy Earth doet daar absoluut ook aan mee en in dit artikel ga ik je alles vertellen over de Happy Earth Pure Crystal Deo. Lees je met mij mee?

Deodorant met een duurzame verpakking

Het eerste wat mij direct opviel was de verpakking. Eerlijk is eerlijk, ik heb nog nooit een deodorant gezien in zo’n verpakking. Hij is dus gemaakt van kurk! Oftewel een 100% natuurlijke, duurzame en zero waste verpakking: plasticvrij en biologisch afbreekbaar. Wil jij in 2022 ook weer wat liever zijn voor de wereld en een handje bijdragen aan een groenere wereld? Dan zou het gebruik van deze deodorant al een hele mooie stap zijn! Los van het feit dat dit dus een hele duurzame verpakking is vind ik het ook een hele toffe verpakking. Het is anders dan anders en ziet er hierdoor stoer en origineel uit.

Lees ook –> Happy Earth Pure Douchegel Cedar Lime

Happy Earth Pure Crystal Deo

Natuurlijke deodorant

Uiteraard smeer je deodorant op je huid. Happy Earth gebruikt alleen maar ingrediënten waar jouw huid blij van wordt. In deze Happy Earth Pure Crystal Deo zitten dus geen vervuilende en vervelende ingrediënten zoals chemicaliën, alcohol of andere nare toevoegingen. Het merk draagt daarom ook met trots de keurmerken van NATRUE en Vegan Society.

De deodorant is geurloos en is een stick. Normaliter ben je gewend dat je een stick omhoog draait maar dat is bij deze deodorant dus niet het geval. Deze HAPPY EARTH DEODORANT is een 100% natuurlijke deodorant, gemaakt van natuurlijke minerale zouten. Het idee is dat je de stick licht vochtig maakt en aanbrengt onder de oksels. Hier laat de stick een microscopisch laagje van minerale zouten achter. Deze dood de bacteriën zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen en hierdoor blijf je dus de hele dag fris ruiken.

Lees ook –> Happy Earth Deodorant Balm

Happy Earth Pure Crystal Deo

Happy Earth deodorant review

Eerlijk is eerlijk, ik moest even wennen aan deze deodorant. De stick was in het begin toch wat onwennig. Na ongeveer 3x gebruiken was ik al wat meer gewend en begon het makkelijker te worden. Je maakt hem dus licht vochtig en brengt een laagje aan onder de oksels. De deodorant is geurloos en ik blijf gedurende de dag ook geurloos. Precies wat je wilt natuurlijk! Hierbij moet ik wel een kanttekening maken dat ik geen last heb van overmatig zweten en sowieso nooit heel veel last heb van zweetgeurtjes. Of de deodorant hiervoor ook werkt durf ik dus niet te zeggen omdat ik het simpelweg niet kan testen. Maar voor mij werkt hij in ieder geval erg goed en doet ie precies wat ik wil dat een deodorant doet. Het idee dat deze deodorant een 100% natuurlijke, duurzame en zero waste verpakking heeft en vrij is van vervuilende en vervelende ingrediënten geeft me een onwijs prettig idee. Of ik deze Happy Earth Pure Crystal Deo opnieuw zou kopen? Absoluut!

Deze Happy Earth Pure Crystal Deo bevat 90gr., kost € 8,49 en is o.a. te koop bij Etos.

Heb jij weleens een product van Happy Earth geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: