fbpx
17   48
9   37
272   802
27   67
32   78

Clay And Glow Cooling Eye Cream

Clay And Glow Cooling Eye Cream

Het merk Clay and Glow zie je steeds vaker tegenwoordig. In eerste instantie kende ik het voornamelijk van de populaire maskers maar ze hebben een nieuw product gelanceerd, namelijk de Clay And Glow Cooling Eye Cream. Ik kreeg een mailtje van Clay and Glow of ik geïnteresseerd was om het product te testen en uiteraard antwoordde ik hier ‘ja’ op. Vandaag ga ik, in dit artikel, mijn mening delen over deze verkoelende oogcrème van Clay and Glow. Ben jij benieuwd? Lees dan gezellig met mij mee.

Clay And Glow Cooling Eye Cream

Verkoelende oogcrème van Clay and Glow

Het merk Clay and Glow wordt vooral gekenmerkt door de fancy, roze verpakkingen. Het is haast onmogelijk dat je het merk nog niet hebt gespot bij een populaire influencer zoals Kim Feenstra of Monica Geuze. Ik heb het inmiddels al zo vaak voorbij zien komen dat ik dacht, het wordt tijd dat ik zelf ook eens kennismaak met het merk. De oprichtster van het merk is Julia Veer. Een jonge meid die problemen ervaarde met een zeer gevoelige en acne-gevoelige huid. Zij was op zoek naar producten die bestaan uit natuurlijke ingrediënten maar er tegelijkertijd ook leuk, hip en schattig uitzien. Het Pink Clay Mask was het eerste product dat Clay and Glow lanceerde en inmiddels zijn er al heel wat producten gevolgd.

Het nieuwste product is dus de Clay And Glow Cooling Eye Cream. Een verkoelende oogcrème die uiteraard in een super schattige, roze verpakking zit. Het is een heel mooi doosje en zodra je deze opendoet zie je de oogcrème zitten en een spiegeltje. Het ziet er luxe en stevig uit, echt heel leuk gedaan. De oogcrème zelf zit in een smalle, roze knijptube met een (verkoelende) metalen applicator waarmee je de crème aanbrengt onder de ogen. Qua vormgeving en verpakking krijgt deze oogcrème van mij in ieder geval 10 punten. Dit ziet er toch geweldig uit?

Clay And Glow Cooling Eye Cream

De crème is geformuleerd met maar liefst 95,7% natuurlijke ingrediënten en is vrij van alcohol, parabenen en parfum. Belangrijke ingrediënten zijn shea boter, vitamine C en argan olie. De crème belooft te hydrateren en de gevoelige huid onder de ogen te verstevigen. Hierdoor worden o.a. donkere kringen en rimpels rondom de ogen tegengegaan.

Goed om te weten: De producten zijn 100% vegan, dierproefvrij (PETA-approved) en dermatologisch goedgekeurd.

Clay And Glow Cooling Eye Cream

Clay And Glow review

Uiteraard heb ik deze Clay And Glow Cooling Eye Cream getest. Nu moet ik sowieso zeggen dat ik twee keer per dag altijd heel braaf smeer met oogcrème. Iedere ochtend en iedere avond. Deze oogcrème ruikt in ieder geval heerlijk en laat zich makkelijk aanbrengen met de metalen applicator. Zeker in de ochtend, wanneer je ogen puffy zijn van het slapen, is dit een welkome verkoeling. Eventueel kun je de oogcrème zelfs even in de koelkast leggen voor extra verkoeling. De crème is niet te dik en niet te dun, laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in. Ideaal aangezien je dus in de ochtend vrij vlot verder kunt met je make-up routine. Gedurende de dag voelt de huid onder mijn ogen gehydrateerd en verzorgd aan en heb ik zeker het idee dat mijn ogen minder puffy zijn en er minder vermoeid uitzien. Sowieso ben ik van mening dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het smeren van oogcrème om natuurlijk hopelijk ‘later’ minder last te hebben van rimpels en donkere kringen. Voorlopig blijf ik dus nog lekker smeren met deze verkoelende oogcrème van Clay and Glow.

Clay And Glow Cooling Eye Cream kost €24,95 en Clay And Glow exclusief bij ICI Paris XL te koop. 

Smeer jij iedere dag een oogcrème op? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Clay And Glow Cooling Eye Cream

Delen:

2 Reacties

  1. 14 januari 2022 / 10:33

    Klinkt heel fijn!

  2. 14 januari 2022 / 10:20

    Wat komt hij in een leuk doosje zeg! Fijn dat je er enthousiast over bent. 🙂