fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Happy Earth Pure Douchegel Cedar Lime

Happy Earth Pure Douchegel Cedar Lime

Oh yes! Eindelijk is het tijd voor een review van het merk Happy Earth. Ik ken het merk al een tijdje maar ik ontdekte dat ik nog niet eerder een review heb geschreven over een product. Stom! Want dit merk verdient het echt. Vandaag review ik de Happy Earth Pure Douchegel Cedar Lime. Ben jij benieuwd naar dit merk en deze douchegel? Lees dan zeker verder!

Douchegel van Happy Earth

Allereerst wil ik natuurlijk graag wat achtergrondinformatie vertellen over het merk zelf. Happy Earth is een merk dat geen vervuilende en vervelende ingrediënten gebruikt in hun producten zoals chemicaliën of andere nare toevoegingen. Met trots dragen zij de keurmerken Vegan Society en NATRUE. De verpakkingen van het merk zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, plasticvrij of zelfs volledig biologisch afbreekbaar. De bronnen van de ingrediënten en verpakkingen die worden gebruikt voor de producten liggen dicht bij huis en worden CO2 neutraal geproduceerd.

Er zijn, denk ik, genoeg merken die een voorbeeld kunnen nemen aan Happy Earth! 

Happy Earth heeft drie soorten producten in het assortiment, namelijk:

  • Deodorant
  • Douchegel
  • Handzeep

Ik ga meerdere producten van dit merk reviewen dus houd mijn blog zeker in de gaten als je hier benieuwd naar bent. Voor nu ga ik het dus alleen hebben over de Happy Earth Pure Douchegel Cedar Lime. Deze zit in een blauwe verpakking met hierop groot het logo van Happy Earth. De tekst staat erop in het wit en dit geeft het een frisse look. Het is een fijne flacon die je gemakkelijk openklikt en na gebruik weer dichtklikt. Niets op aan te merken!

Happy Earth Pure Douchegel Cedar Lime

Cedar Lime is dus de geur van deze douchegel. Dit is een hele frisse, citrusgeur die echt perfect is voor de lente en de zomer. Tijdens het douchen laat de gel zich makkelijk over de huid verspreiden en schuimt lichtjes. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk schoon en verzorgd aan en na het afdrogen is de heerlijke, frisse citrusgeur nog lichtelijk op de huid aanwezig. Ik ben echt fan! Ik vind het een heerlijke douchegel en sta 100% achter het merk Happy Earth.

Niet zo’n fan van een citrusgeur? Deze douchegel is ook verkrijgbaar in de geuren Cucumber Matcha, Lavender Ylang en Men Protect.

  • Deze Happy Earth Pure Douchegel Cedar Lime bevat 300ml. en kost € 6,99Hij is online te koop bij o.a. Plein.nl

Heb jij weleens een product van Happy Earth geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: