fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

The Body Shop Love & Plums Starry Bath Bomb

The Body Shop Love & Plums Starry Bath Bomb

Als je mij kent en/of mijn blog al langer leest dan weet je dat ik echt een badeend ben. Hier bedoel ik uiteraard mee dat ik veel liever in een warm bad stap dan dat ik onder een warme douche spring. Zeker in de herfst en winter! Eén van mijn favoriete merken qua bad- en doucheproducten is The Body Shop en van hen ontving ik laatst een pakket vol met producten uit de kerstcollectie. Heerlijk! Eén product die erin zat is de The Body Shop Love & Plums Starry Bath Bomb. Inmiddels heb ik Bath Bomb getest en ik vertel je er graag alles over in dit artikel. Let’s go! 

The Body Shop Love & Plums Starry Bath Bomb

The Body Shop Bath Bomb

Zoals ieder jaar pakt The Body Shop met kerst altijd gigantisch uit. Zij hebben altijd speciale festive productlijnen en dit jaar zijn dat:

  • Joy & Jasmine
  • Kindness & Pears
  • Love & Plums

Uiteraard behoort deze Starry Bath Bomb van The Body Shop tot de Love & Plums kerstlijn. De verpakking ziet er in ieder geval fantastisch uit. Lekker kleurrijk zo met dat roze, paars en oranje. De Bath Bomb is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt in de vorm van een ster. Heel tof gedaan!

Lees ook –> The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb

The Body Shop Love & Plums Starry Bath Bomb

Deze bath bomb is verrijkt met pruimenextract uit Turkije en biologische Community Fair Trade-aloë vera uit Mexico. Hij geeft je badwater niet alleen een prachtig, roze tintje maar ook een heerlijke zoete, bloemige geur van pruimensorbet, pioenroos en rustgevende muskus. 

The Body Shop Love & Plums Starry Bath Bomb

Tijdens het maken van de foto’s werd mijn badje al gevuld. Na het maken van de foto’s ben ik dan ook gelijk een warm bad ingedoken met deze The Body Shop Love & Plums Starry Bath Bomb. Binnen no time begon de ster op te lossen en kleurde het bad prachtige roze en paars. Daarnaast vulde de heerlijke fruitige en zoete geur de badkamer en kon ik niet wachten om in bad te springen.

Uiteindelijk heb ik echt giga genoten van deze Bath Bomb van The Body Shop. De geur, zo zoet en fruitig, is echt iets voor mij. Toen ik eenmaal uit bad stapte voelde mijn huid zacht en gehydrateerd en de geur bleef nog even heerlijk hangen. Leuk om te vertellen is dat deze bath bomb zit in een 100% recyclebare kartonnen verpakking en vegan is. Ben jij nog op zoek naar en leuk, klein kerstkadootje? Denk dan eens aan deze Bath Bomb!

Deze The Body Shop Starry Bath Bomb kost € 5,- en is uiteraard te koop bij The Body Shop.

Ga jij graag in bad?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: