fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Beige flared jeans van Loavies

Beige flared jeans van Loavies

Het vinden van de perfecte, beige jeans was voor mij een gigantische struggle. Negen van de tien keer zaten ze niet mooi en vielen ze te kort. Ik ben 1.78m. en sowieso is dit vaak een struggle met het vinden van een goede jeans. Maar, mijn eerste zin was in de verleden tijd. Ik heb namelijk een perfecte Beige flared jeans van Loavies mogen ontvangen en die ga ik je in dit artikel laten zien. Let’s go! 

Loavies beige flared broek

Ik mag geregeld nieuwe items bij Loavies bestellen en daar ben ik super blij mee. Als het gaat om kleding is Loavies namelijk inmiddels één van mijn favorieten. De afgelopen keren heb ik iedere keer een jeans besteld en deze zaten beide echt als gegoten. Tijdens mijn laatste bestelling viel mijn blik op een beige flared jeans van Loavies en aangezien de jeans de keren daarvoor ook een succes bleken kon dit bijna niet misgaan met deze beige flared broek.

In de webshop heet deze jeans ‘Fearless flared – sand’ en hij kost €39,99. Deze 5-pocket flared jeans heeft een knoop- en ritssluiting en uitlopende broekspijpen. Naast beige is hij o.a. ook verkrijgbaar in donkergroen, blauw, fuchsia en licht roze. Hoe tof? Zodra ik deze broek aantrok merkte ik het al meteen, hij zit perfect! Dit is de beige flared jeans waar ik al zo lang naar opzoek was. Yes! Eindelijk gevonden. Ik ben er helemaal blij mee!

Ik combineer deze Loavies beige flared broek met een prachtige lilakleurige top. Deze heet in de webshop ‘Lilac floral print blouse’ en kost €39,99. De blouse heeft een prachtige bloemenprint met o.a. groen, rood en wit. Hij heeft een hoge nek, ruffles op de schouders en knoopjes aan de achterkant. 

De look maak ik af met een witte riem met cowboydetails en witte enkellaarsjes met een puntneus.

Wat vind jij van dit lookje?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: