fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb

The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb

Oh my, ken je de The Body Shop Vanilla Pumpkin lijn? Volgens mij keert deze Special Edition ieder jaar terug en jawel, ook dit jaar is de lijn er weer. Stiekem deed ik hier een klein vreugdedansje om want het is één van mijn favoriete lijnen van The Body Shop. De lijn heeft echt zo’n heerlijke kruidige, warme en zoete geur. Dit jaar zit de The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb en uiteraard ben ik deze direct gaan testen. Mijn mening over deze Bath Bomb lees je in dit artikel.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb

Vanilla Pumpkin Fragranced Bath Bomb

Cutest pumpkin in the patch 🎃

Oeh de vormgeving doet mij enorm denken aan die van vorig jaar. Toch ben ik even mijn review terug gaan kijken en is het wel ietwat veranderd. Het idee is echter hetzelfde en ik vind het nog steeds een hele toffe verpakking. Het past perfect bij deze lijn en straalt vooral pumpkin en misschien ergens ook wel een beetje Halloween uit.

The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb

Ik was direct mega excited toen ik zag dat de Special Edition dit jaar een Bath Bomb bevat. Als je mijn blog al langer volgt dan weet je namelijk dat ik, zeker in de herfst en winter, vaker in een warm bad lig dan onder de douche stap. Daarnaast hoopte ik vurig dat de bath bomb in de vorm van een pompoen zou zijn en jawel, dat is het geval. Complimenten voor The Body Shop. Zeg eens eerlijk, dit ziet er toch fantastisch uit? Ik vind het zo leuk!

Gemaakt met vanille-extract uit Madagaskar en handgemaakt Community Fair Trade-sheaboter. Mmm… die heerlijk zoete, geroosterde pompoengeur met hazelnootkaramel, maple syrup en amandelmelk. 

The Body Shop belooft een feestje in je badkamer met een bad vol kleur en geur. Nou stiekem kon ik natuurlijk niet wachten en ben ik, na het maken van deze foto’s, direct in een warm bad gestapt met deze schattige pompoen.

De Bath Bomb werkt heel simpel. Je vult het bad met warm water en laat de bath bomb in het water vallen. Hij begint dan te sizzelen en het bad kleurt al heel snel oranje. Daarnaast vult de badkamer zich ook met echt zo’n heerlijke zoete, warme geur. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm genoten heb van dit bad. Deze Bath Bomb is geschikt voor de droge tot normale huid en na het bad voelt mijn huid inderdaad echt zacht en gehydrateerd aan. Zeker gezien de prijs zou ik deze bath bomb absoluut opnieuw kopen!

Deze The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb kost € 4,- en is uiteraard te koop bij The Body Shop.

Ga jij graag in bad?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. www.Glamview.nl
    4 november 2021 / 07:15

    Deze bath bomb klinkt echt goed. Die geur laat je ook heerlijk ontspannen denk ik. Goede review Lindsey