fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Favorieten van november 2021

Favorieten van november 2021

Kun je het geloven? Nog 2 dagen en dan is het december. Bizar! Het is tijd om in dit artikel even te kijken naar mijn favorieten van November 2021. Wellicht krijg je er leuke inspiratie van voor bijvoorbeeld cadeautips voor Sinterklaas of Kerst. Of gewoon lekker voor jezelf? Anyways, op naar mijn favorieten. Lees je gezellig met mij mee?

Labello Vegan Naturally lippenbalsem

Labello Vegan Naturally lippenbalsem

Ik trap meteen af met deze Labello Vegan Naturally lippenbalsemDeze lippenbalsem van Labello moest wel in dit lijstje van favorieten genoemd worden. Zodra ik namelijk de review had geschreven heb ik de Labello in mijn tas gemikt en daar heeft hij de hele maand ingezeten. Ik heb hem iedere dag meerdere keren gedragen omdat ik op dit moment gewoon extreem last heb van droge lippen. Ik heb hem zoveel gedragen dat er inmiddels echt nog maar een mini stukje Labello over is. Eén ding is zeker, het is een absolute aanrader!

  • Je koopt hem online via Plein.nl voor € 5,99

Beige bodywarmer van Stronger

Beige bodywarmer van Stronger

Een bodywarmer is dus echt briljant. Daar ben ik inmiddels wel achter! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een bodywarmer heb gehad maar dankzij Stronger is hier verandering in gekomen. Ik ontving deze beige bodywarmer van Stronger die zij in de webshop een Heat Vest noemen. Nou geloof me, dat is niet voor niets. Deze bodywarmer is zo heerlijk warm! Ik had het eigenlijk niet verwacht maar ik heb deze bodywarmer echt mega veel gedragen. Wat een top ding!

  • Stronger Heat Vest kost € 149,-
    Met de code 👉🏻 lindsey20 krijg jij 20% korting bij Stronger

Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop

Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop

Duurzaamheid wordt steeds belangrijk in mijn leven. Daarnaast worden ook alle perspakketjes die ik ontvang steeds duurzamer. Het is dan ook niet voor niets een mega trend in beautyland. Een hele goede trend waar ik graag in meega. Van The Body Shop ontving ik herbruikbare wattenschijfjes. Direct was ik enthousiast en super gemotiveerd om mijn oude, wegwerp katoenen wattenschijfjes te vervangen voor deze herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop. Inmiddels gebruik ik niet anders meer! Ze gaan gewoon mee met de bonte was op 60 graden, ideaal toch?

Je koopt deze Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop voor € 14,- bij The Body Shop

Zwarte, cropped blazer met krijtstreep

Zwarte, cropped blazer van Gina Tricot

Blazers, ik draag ze gigantisch veel. Inmiddels heb ik ze bijna in iedere kleur in mijn kast hangen en vind ik het een absolute must have in je kledingstash. De meeste blazers die ik heb zijn oversized blazers maar begin november heb ik een cropped blazer aan mijn stash toegevoegd. Een zwarte, cropped blazer met krijtstreep van het merk Gina Tricot. Jeetje, wat is dit een leuk ding zeg. Ik ben er helemaal blij mee en heb hem al meerdere keren gedragen in november. Extra leuk is dat ik telkens een complimentje van iemand krijg op het moment dat ik hem draag!
  • Gina Tricot Kim Crop blazer – 59,99 EUR

Biodermal P-CL-E Body

Biodermal P-CL-E Body

Ken je de Biodermal P-CL-E Skinlijn? Dat zou goed kunnen. Deze zit namelijk al een tijdje in het assortiment van Biodermal. Echter is deze lijn sinds kort aangevuld met de Biodermal P-CL-E Body lijn. De lijn bevat vier intensief verzorgende bodyproducten met effectieve huideigen ingrediënten zoals antioxidanten, ureum en sheaboter die het natuurlijk huidherstel ondersteunen. Heb jij in de herfst/winter last van een extreem droge huid? Dan denk ik dat je heel blij gaat zijn met deze P-CL-E Body lijn van Biodermal. Ik ben het in ieder geval wel!

  • Deze nieuwe Biodermal P-CL-E Body lijn is vanaf heden o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Tip: Bever.nl

Favorieten van november 2021

Dit waren ze, mijn favorieten van november 2021! Als je één favoriet van november mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen: