fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

5 dingen waar ik naar uitkijk in december

5 dingen waar ik naar uitkijk in december

Morgen is het zover, dan start de laatste maand van het jaar, december. Alhoewel de situatie door corona wellicht uitzichtloos lijkt en je je in mineur voelt, probeer ik iedere dag de moed erin te houden en positief te zijn. En eerlijk is eerlijk, de ene dag lukt mij dat beter dan de andere dag. Door de persconferentie van afgelopen vrijdag zag ik de decembermaand echt even totaal niet meer zitten. Wat de feestelijkste maand van het jaar moet zijn lijkt dit in de verste verte niet te worden. Vandaar dat ik dit artikel typ. Want hé, we moeten er toch het beste van maken, niet? In dit artikel bespreek ik 5 dingen waar ik naar uitkijk in december. Wellicht inspireer ik je?

1. Adventkalenders openen

Dit jaar heb ik weer een aantal super leuke adventkalenders. Namelijk van The Body Shop, MyMuesli, L’Occitane, HEMA, Loavies en Pupa Milano. Volgens mij kan ik in december iedere ochtend een half uur eerder mijn bed uit om de vakjes open te maken, haha! Maar hé, hoe super leuk? Iedere dag, tot aan kerst, een cadeautje. Ik heb er helemaal zin in! Ik heb ook de inhoud van de kalenders nog niet gecheckt voorafgaand om ervoor te zorgen dat het, iedere ochtend, echt een verrassing is.

2. Het huis versieren

Er zijn al heel veel mensen aan begonnen maar ik heb er nog geen tijd voor gehad. Mijn vriend heeft al wel de lichtjes in de tuin opgehangen maar binnenshuis moet er nog een hoop gebeuren. Ik kan niet wachten om alle kerstversiering en lampjes van de vliering af te trekken en los te gaan in huis. Het liefst doe ik dit in mijn eentje met de kerstmuziek vol aan. Zo leuk!

3. Toffe campagnes

Mijn blog en instagram zijn inmiddels natuurlijk mijn bedrijf oftewel deels mijn werk. Zo ervaar ik het echter totaal niet. Het is mijn grootste passie en ik doe het iedere dag met liefde en plezier. Al doe ik het meeste werk absoluut in de avonduren en in het weekend. In november en december is het extra druk vanwege onder andere black friday en de feestdagen. In december staan er een aantal hele toffe campagnes op de planning en stiekem kijk ik daar al een tijdje enorm naar uit. Benieuwd? Houd dan mijn instagram en blog goed in de gaten!

4. Kerst en Oud & Nieuw

Uiteraard heb ik ook zin in kerst zelf! Als ik een lijstje maak met 5 dingen waar ik naar uitkijk in december dan kan kerst hierin natuurlijk niet ontbreken. De maatregelen gelden nu precies tot een week voor kerst en uiteraard weten we nu nog niet wat de maatregelen tegen die tijd zullen zijn. Maar hé, ik ben vastberaden er een fantastische kerst van te maken. Hoe dan ook! Met kerst vieren we altijd de ene kerstdag bij mijn ouders en de andere kerstdag bij mijn schoonouders. Gezellig met het gezin, genieten van heerlijk eten en de nodige wijntjes. Daar is niets mis mee toch?

En na kerst komt Oud & Nieuw. Op een nieuw jaar moet nou eenmaal geproost worden! Eigenlijk geldt hiervoor hetzelfde als met kerst. Natuurlijk weten we niet wat de maatregelen dan zullen zijn maar again, we maken er links of rechtsom vast een gezellige avond van.

5. Kerstfilms bingewatchen

Ooooh en als ik iets leuk vind dan zijn het kerstfilms. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Tot flinke ergernis van mijn vriend overigens die er echt een hekel aan heeft, haha! Ik kan niet wachten totdat ik een avondje kerstfilms kan bingewatchen. Op de bank, met een dekentje, kop thee erbij en lekkere snacks. Mij hoor je niet klagen hoor!

Dit zijn 5 dingen waar ik naar uitkijk in december. Waar kijk jij naar uit in december?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen: