fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color

Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color

Bobbi Brown is, als het gaat om make-up, één van mijn favorieten merken. Ik heb het merk ontdekt door mijn nicht die werkt bij Douglas. Na mijn eerste kennismaking was ik eigenlijk direct verliefd op het merk. Zowel op de packaging als op de kwaliteit zelf. Toen ik een aantal weken geleden benaderd werd door het bedrijf voor een campagne maakte mijn hart een sprongetje. Hoe vet? Uiteraard ben ik deze campagne aangegaan en heb ik hiervoor heel wat prachtige producten toegestuurd gekregen. Eén daarvan is de Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color in de kleur Nude Reality. Ik vertel je in dit artikel alles over deze lipstick. Lees je mee?

Bobbi Brown Lipstick

Bij Bobbi Brown zie je voornamelijk zwarte packaging met witte letters. Bij deze Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color is dit echter niet het geval. Deze lipstick heeft een prachtige gouden huls. Dit ziet er toch fantastisch uit? De productnaam is natuurlijk ook Luxe Matte dus qua naam vind ik het goud er echt heel goed bijpassen. Op de bovenkant staat het chique logo van Bobbi Brown wat bijna lijkt op een heel ouderwets wapenschild.

Deze lipstick is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren. Echt uiteenlopende kleuren van nude tot oranje en van rood tot paars. Ik heb gekozen voor de kleur Nude Reality. Deze kleur staat op de website van Bobbi Brown beschreven als ‘a pale baby pink’. Het is de bestverkochte lippenstift van Bobbi Brown en hij heeft een unieke formule. Hij bevat namelijk een olie met puur mat poeder en poederpigmenten voor een totale dekking. Hij belooft een licht effect op de huid en 12 uur onberispelijke houdbaarheid.

Zou dit de eerste ultra matte lipstick zijn die de lippen hydrateert en verbetert?

Bobbi Brown Lipstick review

Eerlijk is eerlijk, ik ben de laatste tijd niet meer super fan van matte lipsticks. Juist omdat ik ze ontzettend oncomfortabel vind en ze mijn lippen gigantisch uitdrogen. Juist dit was de reden om deze Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color wel te proberen. Het effect van een matte lipstick blijf ik namelijk prachtig vinden. Tijd om naar de swatch te gaan.

Tijdens het swatchen merkte ik al meteen dat dit een hele soepele en goed gepigmenteerde lipstick is. Hij glijdt letterlijk over mijn huid heen en eigenlijk is de dekking na één veeg al heel erg goed. Natuurlijk is het mooier om hem een aantal keer over de huid heen te halen voor het optimale resultaat. Na de swatch op mijn hand kan ik eigenlijk niet wachten om de lipstick op mijn lippen aan te brengen. Gelukkig gaat dit net zo soepel en voelt de lipstick verrassend comfortabel aan. Niet zo stroef en uitdrogend als ik gewend ben van matte lipsticks. Dat er poeder inzit, dat voel en merk je op de een of andere manier wel. De lipstick blijft met gemak een aantal uren mooi op mijn lippen zitten en houdt mijn lippen gehydrateerd en soepel. Ik ben echt aangenaam verrast door deze Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color.

Deze Bobbi Brown Luxe Matte Lip Color kost € 38,95 bij o.a. Douglas

Heb jij producten van Bobbi Brown in jouw make-up stash?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 27 november 2021 / 20:59

    oh wauw, ik vind het echt een hele mooie kleur!

    • 29 november 2021 / 11:27

      Hé Suzanne, thanks!! Ik ben er ook erg blij mee, een prachtige lipstick 🙂