fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop

Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop

Duurzaamheid is op dit moment een gigantische trend in beautyland. Uiteraard een hele welkome trend waar ik graag aan meedoe. Op dit moment komen er allerlei gebruiksvoorwerpen in een herbruikbare variant zoals rietjes en wattenschijfjes. In dit artikel ga ik het hebben over de Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop. Is het wat of werkt het voor mij niet? Je leest het in dit artikel.

Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop

Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads

Wattenschijfjes gebruik ik echt iedere dag. Uiteraard op mijn gezicht schoon en make-up vrij te maken. Ik gebruikte hiervoor altijd de normale, katoenen wattenschijfjes en die verdwenen na één keer gebruiken in de prullenbak. Zonde toch? Tijd om deze gewoonte aan te passen en in plaats van wegwerp wattenschijfjes, herbruikbare wattenschijfjes te proberen.

Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop

Deze reusable wattenschijfjes van The Body Shop zitten in een super schattige, kartonnen verpakking. The Body Shop noemt het dus de Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads. Er zitten dus zeven herbruikbare wattenschijfjes in en één 100% biokatoenen waszakje. Het waszakje zorgt er uiteraard voor dat de wattenschijfjes niet verdwijnen tussen de rest van je was. Het allerleukste? Op ieder wattenschijfje staat in het Engels de dag. Natuurlijk super handig maar ook gewoon ontzettend leuk.

Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop

Herbruikbare wattenschijfjes review

Na het ontvangen van deze wattenschijfjes ben ik ze diezelfde avond nog gaan gebruiken. Uiteraard deel ik graag mijn bevindingen: 

Het reinigen van mijn gezicht gaat net zo makkelijk met deze herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop. Misschien juist nog wel beter aangezien deze wattenschijfjes een stuk groter zijn dan de wegwerp wattenschijfjes die ik gewend ben. Ik ervaar totaal geen problemen met het uitwassen en gooi ze gewoon bij een 40 ºC wasje in het bijgeleverde waszakje. In het waszakje verzamel ik de gebruikte wattenschijfjes en op woensdag of donderdag was ik de eerste helft. De rest van de week spaar ik de gebruikte weer op en op maandag was ik het tweede gedeelte. Zo heb ik altijd herbruikbare wattenschijfjes schoon klaarliggen om te gebruiken. Ideaal toch? Ik vind het een fijn idee dat ik deze duurzame stap heb gezet in mijn skincare routine en nu dus minder onnodig afval creëer. Ik blijf deze herbruikbare wattenschijfjes gebruiken en zeg vaarwel tegen de wegwerp wattenschijfjes.

Je koopt deze Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop voor € 14,- bij The Body Shop

Zou jij deze overstap overwegen na het lezen van dit artikel? Of gebruik je ze al?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: