fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Labello Vegan Naturally lippenbalsem

Labello Vegan Naturally lippenbalsem

Labello, wie kent het merk niet? Het merk is zelfs zo bekend dat we iedere, andere random lippenbalsem ook Labello noemen. Heb jij jezelf er weleens op betrapt dat je bijvoorbeeld aan een vriendin vraagt: ‘Hé, heb jij Labello bij?’ en dat je dus eigenlijk in de basis lippenbalsem bedoeld? Grappig hè! Labello heeft echter een nieuw product gelanceerd, namelijk de Labello Vegan Naturally lippenbalsem. Ik vertel je er alles over in dit artikel. Lees je mee?

Labello Vegan Naturally lippenbalsem

Labello Vegan Naturally met hennepzaadolie en sheaboter

100% van natuurlijke oorsprong: zacht voor de lippen én met aandacht voor het milieu

Als er onderwerpen een hot topic zijn, zijn het wel klimaatverandering en duurzaamheid. Volgens mij is het op dit moment, zeker met de klimaattop in Glasgow, iedere dag in het nieuws. Het verkleinen van onze milieu-impact staat steeds meer neutraal in ons leven en Labello doet hier aan mee.

Lees ook –> Labello Glossy Finish Lip Oil

Labello Vegan Naturally lippenbalsem

Cosmos Natural certificaat

Labello Vegan Naturally lippenbalsem is Labello’s eerste product dat het Ecocert® Cosmos Natural certificaat ontving. De Labello heeft een vegan formule en bevat 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formule is verrijkt met hennepzaadolie en sheaboter en beloofd 24 uur lang hydratatie te bieden voor zachte en gladde lippen.

Om eerlijk te zijn viel mij direct de packaging van deze Labello op. Ik heb hem ontvangen middels een perspakket van een prbureau en dit soort pakketjes ontvang ik geregeld. Nu zijn dit vaak vrij grote dozen waar dan een veel kleinere inhoud inzit. Bij dit pakket van Labello was dit echter totaal niet het geval. Het was echt een mini pakketje dat door de brievenbus paste en waar deze Labello Vegan Naturally lippenbalsem ook precies in paste. Daarbij zat een klein kaartje met hierop een QR code en zodra ik deze scande kwam het bijbehorende persbericht digitaal tevoorschijn. Briljant en uiteraard perfect matchend bij dit product waarbij gedacht is aan duurzaamheid.

Sidenote: laat dit een goed voorbeeld zijn voor de rest van de prbureaus die pakketten versturen. Wat mij betreft mogen voortaan alle perspakketjes zo worden verstuurd. 

Door naar de verpakking van dit product zelf. Het karton van de blister is FSC gecertificeerd en de secundaire verpakking is plastic-vrij. Zowel de blister als de Labello zelf is groen. Hierop staat groot de hennepplant wat uiteraard logisch is aangezien het product is verrijkt met hennepzaadolie. Ik vind het er netjes en clean uitzien en zeer herkenbaar voor het merk. Goed gedaan!

Labello Vegan Naturally lippenbalsem review

Dan is het toch echt tijd om het product zelf te gaan reviewen. Rond deze tijd zijn mijn lippen altijd gigantisch droog dus dat was perfect om de Labello uitgebreid te testen. Ik heb het product inmiddels al best een tijdje in mijn tas zitten en gebruik de Labello dus geregeld. Zodra ik de lippenbalsem opsmeer voelen mijn lippen direct een stuk zachter en meer gehydrateerd aan. Gelukkig merk ik dat dit best een tijd doorwerkt en de Labello blijft echt goed op de lippen zitten. Het droge en trekkerige gevoel verdwijnt en mijn lippen voelen weer lekker verzorgd aan. Een aanrader? Absoluut! Al moet ik zeggen dat ik eigenlijk altijd wel fan ben van Labello. Deze Labello Vegan Naturally lippenbalsem zit dus de komende tijd absoluut in mijn tas en gebruik ik tot hij op is.

Deze Labello Vegan Naturally lippenbalsem is te koop in de drogisterijen en online via Plein.nl voor € 5,99

Heb jij deze lippenbalsem van Labello al gespot in de schappen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 5 november 2021 / 08:03

    Ik vind Labello altijd erg fijn, ziet er ook leuk uit deze verpakking.