fbpx
20   49
95   164
130   237
109   235
84   285

Beige bodywarmer van Stronger

Beige bodywarmer van Stronger

We zitten middenin de herfst en ik vind het oprecht al koud. Ik ben geneigd iedere dag een trui aan te trekken en verlaat het huis niet meer zonder winterjas of mijn gloednieuwe beige bodywarmer van Stronger. Over die bodywarmer ga ik het in dit artikel hebben. Benieuwd? Lees gezellig mee!

Bodywarmer voor dames

Een bodywarmer klinkt wellicht een beetje oubollig maar dat is het echt alles behalve. Sterker nog, het is op dit moment helemaal on trend. De bodywarmer is terug van weggeweest en zie je dit najaar heel erg veel. Beige is een trendkleur en dus is een beige bodywarmer echt een schot in de roos.

Mijn beige bodywarmer is van het merk Stronger. Een merk dat voornamelijk bekend staat om de Stronger sportkleding. Maar naast de welbekende sportlegging’s en sportbh’s heeft het merk ook hele fijne loungewear en inmiddels ook autumn essentials met truien en bodywarmers.

In de webshop heet deze beige bodywarmer van Stronger een ‘heat vest’. Hij is gemaakt van gerecycled materiaal en is zowel water- als windafstotend. Hij is nauw aansluitend en je kunt hem met elastiekjes extra tailleren. De pluizige voering houdt je lekker warm! De bodywarmer heeft zijzakken met rits en een interne borstzak. Ik draag hem in de maat S en hij zit echt zo fijn. Daarnaast is hij echt heerlijk warm en ik ben er dus echt super fan van! Ik draag hem in de kleur ’taupe’ maar hij is er ook in de kleur ‘olive’ en ‘black’.

Stronger Heat Vest kost € 149,- 

Onder de bodywarmer draag ik de Snug Half Zip Jacket in de kleur tapioca. Dit is een half-zip trui gemaakt van een zacht teddymateriaal. Hij heeft een oversized pasvorm met afhangende schouders. Hij is gevoerd, is dus super warm en cosy en zit extreem comfortabel. Naast deze off white kleur is dit vest er ook in de kleur ‘olive’ en ‘black’.

Stronger Snug Half Zip Jacket kost € 89,-

Ik combineer de look met een lichte jeans van BF Amsterdam. Daaronder draag ik stoere veterboots van het merk Ca’Shott, ontvangen van Omoda. In de koffiebeker zit uiteraard een Pumpkin Spice Latte van Starbucks en de beige pet is ook van Stronger.

Stronger Kortingscode

Jawel! Ik heb een hele leuke kortingscode voor jullie. Met de code 👉🏻 lindsey20 krijg jij 20% korting bij Stronger. #happyshopping

Wat vind jij van dit lookje?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: